سلامتی

از مزایا بی‌نظیر سرکه سیب باخبر شوید_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۸۳۵۵۲

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ – ۲۱:۴۹

به نقل از بهداشت نیوز سرکه سیب هم چنان برای تعداد بسیاری ناشناخته باقی مانده است. این مایع ترش مزه که به سادگی از تخمیر سیب به دست می ‌آید، دارای خواص بی شماری است که می ‌تواند سلامت و زیبایی شما را بهبود بخشد.

در این قسمت به بازدید مزایا بسیار سرکه سیب خواهیم پرداخت و نشان خواهیم داد که چطور این مواد طبیعی می ‌تواند بر سلامت شما تاثییر بگذارد؛ بعد با ما همراه باشید.

فعالسازی باکتری ‌های سودمند بدن

باکتری‌ ها قادرند به حالت غیرفعال درآیند تا از شرایط نامساعد محیطی و مواد شیمیایی، به خصوص آنتی‌ بیوتیک ‌ها در امان بمانند. این میکروب‌ های خفته می‌توانند دهه ‌ها و حتی هزاران سال زنده بمانند. تغییرات در محیط همانند تحول در مقدار اسیدی یا بازی بودن می‌تواند علتبیدار شدن باکتری‌ های خوب و یا به حالت غیرفعال درآمدن آن‌ها بشود. زیاد تر باکتری‌ های سودمند در محیط ‌های اسیدی رشد کرده و سرکه سیب با تشکیل محیطی اسیدی به رشد و بیداری این باکتری ‌ها پشتیبانی می‌ کند.

تحکیم میکروب ‌های سودمند و سرکوب میکروب ‌های زیان اور

برای تحکیم میکروب ‌های سودمند در بدن پیشنهاد می‌ بشود هر روز عصر یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب حل کرده و بنوشید. سرکه سیب نه تنها یک گزینه طبیعی و عالی است، بلکه محیط مناسبی برای رشد و فعالیت باکتری ‌های سودمند و سرکوب میکروب های زیان اور فراهم می ‌کند و به بهبود سلامتی شما پشتیبانی خواهد کرد.

دیگر مزایا سرکه سیب برای سلامت عمومی بدن

اسید استیک حاضر در سرکه سیب به گفتن عامل مهم تعداد بسیاری از مزایا احتمالی آن شناخته می ‌بشود. سرکه سیب به گفتن یک درمان خانگی محبوب طبق معمولً برای پشتیبانی به افت وزن، افت کلسترول، کنترل سطح قند خون و افت علائم دیابت مورد منفعت گیری قرار می ‌گیرد؛ با این حال شواهد علمی و بالینی کافی برای تایید کامل این ادعاها وجود ندارد و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد تا بتوان آن را به گفتن یک درمان معتبر و موثر پیشنهاد کرد.

به همین علت، قبل از منفعت گیری مداوم از سرکه سیب به منظور منفعت ‌برداری از مزایا آن مشورت با یک متخصص بهداشت یا پزشک عمومی پیشنهاد می ‌بشود.

خواص سرکه سیب

سرکه سیب زیاد اسیدی است و مصرف آن به طور رقیق نشده می ‌تواند به مینای دندان و مری صدمه رساند. به همین علت پیشنهاد می ‌بشود سرکه سیب را در مقادیر کم به غذاهای خود اضافه کنید، همانند منفعت گیری در سس سالاد یا ۱ قاشق از آن را با یک لیوان آب رقیق کرده و سپس بنوشید.

این چنین برای جلوگیری از صدمه به دندان‌هایتان، می‌ توانید از مکمل ‌های سرکه سیب به طور پودر منفعت گیری کنید. با مراعات این نکات می‌توانید از مزایا سرکه سیب به روش سالم تری منفعت‌ مند شوید.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا