این روغن را با خیال راحت مصرف کنید چاقتان نمیکند_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۲۷۵۴
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۱۸:۲۳
به نقل از بهداشت نیوز در رژیمهای غذایی مدام خوردن پلو منع میبشود. هر چه که رژیم خوبی داشته باشید و ورزش کنید کافیست یکی دو وعده برنج میل کنید تا همه کوششهایتان به هدر رود. برنج پای ثابت سفرههای ایرانی است که طبق معمول حذف کردن آن کار سختی است. بعد بهتر است روش طبخ برنج را عوض کنید تا هم از مزایای برنج منفعت مند شوید و هم چاق نشوید.
عصرایران در خبری نوشت:جایگاه برنج در رژیم غذایی سدیم بیشتر از حد، چربیهای اشباع نشده، کالریهای زیاد و پر خوری از عوامل مهم چاقی شناخته شدهاند. در ایران برنج یکی از غذاهای ثابت و همیشگی سفرهها محسوب میبشود. در کشورهای اروپایی و ایالت متحده نیز هر چند کمتر برنج مصرف میبشود اما باز هم قسمت عمدهای از رژیم روزانه را راه اندازی میدهد.
هر یک فنجان برنج پخته شامل ۲۴۰ کالری است که مقدار بسیاری نشاسته هم دارد. خطر ابتلا به دیابت توسط برنج بالا میرود. جذب نشاسته در رژیمهای غذایی مدام خوردن پلو منع میبشود. هر چه که رژیم خوبی داشته باشید و ورزش کنید کافیست یکی دو وعده برنج میل کنید تا همه کوششهایتان به هدر رود.
برنج پای ثابت سفرههای ایرانی است که طبق معمول حذف کردن آن کار سختی است. بعد بهتر است روش طبخ برنج را عوض کنید تا هم از مزایای برنج منفعت مند شوید و هم چاق نشوید. سدیم بیشتر از حد، چربیهای اشباع نشده، کالری های زیاد و پر خوری از عوامل مهم چاقی شناخته شدهاند. در ایران برنج یکی از غذاهای ثابت و همیشگی سفره ها محسوب میبشود. در کشورهای اروپایی و ایالت متحده نیز هر چند کمتر برنج مصرف میبشود اما باز هم قسمت عمدهای از رژیم روزانه را راه اندازی میدهد. هر یک فنجان برنج پخته شامل ۲۴۰ کالری است که مقدار بسیاری نشاسته هم دارد.
خطر ابتلا به دیابت توسط برنج بالا میرود. نشاستهای که از طریق برنج جذب بدن میبشود در تاثییر مرور زمان تبدیل به قند و چربی میگردد.
برنج به علت این که زیاد تر از نشاسته راه اندازی شده است به راحتی هضم میگردد. نشاسته به شدت به گلوکز یا همان قند تبدیل شده و در خون شناور میبشود. این قند میتواند در کبد و عضلات به طور گلیکوژن ذخیره بشود. گلوکز اضافی به حالت چربی در بدن باقی میماند.این خود یکی از عوامل مهم چاقی محسوب میبشود. دانشمندان در تلاشند که مقدار نشاسته حاضر در برنج را افت داده تا مصرف آن جهت ابراز چاقی نشود.
روش های پخت برنج یکی از عوامل تاثییر گذار در خواص برنج، روش پخت آن است. با روش پخت مناسب میتوان مقدار کالری آن را کم یا زیاد کرد. شما میتوانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری روغن نارگیل برای نصف پیمانه برنج خشک مقدار کالری آن را افت دهید. یک قاشق چایخوری روغن نارگیل در آب جوش برنج بریزید سپس برنج خشک را اضافه کنید و مطابق روش سنتی برنج را بپزید.
بعد از پخت به زمان ۱۲ ساعت برنج را در یخچال نگهداری کرده سپس میل کنید. آزمایشات نشان داده است که با این عمل ۱۰ الی ۱۲ درصد مقدار کالری برنج پخته شده افت اشکار میکند. با این کار نشاسته مقاوم برنج افزایش می یابد. نشاسته مقاوم از طریق روده کوچک هضم نشده و مقدار گلوکز اضافی درخون رو به بالا نخواهد رفت. این روش جهت چربی سوزی می بشود.
روغن نارگیل چه کار میکند؟
روغن نارگیل در طول فرآیند پخت و پز داخل دانههای نشاستهای برنج میگردد. این عمل جهت شکسته شدن شکر حاضر در نشاسته شده و هضم برنج راحت تر میکند. وقتی که شما برنج پخته را در یخچال قرار میدهید مولکولهای نشاسته خواص خود را از دست خواهند داد. در زمان خوردن برنج نشاستههای ناقص که توسط روغن نارگیل شکسته شدهاند در بدن شما تاثییر نمیگذارند. با این روش پخت نیازی به حذف برنج از رژیم غذایی نخواهید داشت. از دیگر خواص برنج منفعتمند میشوید در صورتیکه نشاسته برنج جهت مشکلاتی در بدن شما نخواهد شد.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب