سلامتی

این ماده غذایی را خام بخورید تا از سرطان نگیرید_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۷۶۰۹۹

تاریخ انتشار کردن: شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ – ۱۲:۲۵

به نقل از بهداشت نیوز، کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی، التهاب، افسردگی و شرایط زیان اور سلامتی پشتیبانی می کند.

به نقل از همشهری آنلاین، مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۸ که در مجله غذا و شیمی کشاورزی انتشار شد، نشان داد که هنگامی بروکلی را به‌جای پخته شده خام می‌خوریم، بدن ما سولفورافان را سریع تر جذب می‌کند. مطالعه فرد دیگر در سال ۲۰۰۹ این چنین نشان داد که پختن کلم بروکلی به راه حلهای گوناگون، از جمله در مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C این سبزیجات را افت می‌دهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.

ادامه مطلب
اهمیت وجود خانواده باثبات و پشتیبان در حل تعارض های نوجوانی_اسپایدر
آخرین مطالب

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا