با خوردن این مواد غذایی بدن تان خوش بو می شود_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۳۳۲۹
تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ – ۱۸:۵۴
به نقل از بهداشت نیوز، خوراکیهایی وجود دارند که نه تنها بوی بد را افت خواهند داد، بلکه علتخوشبو شدن بدن هم خواهد شد. تا اکنون فکر کردهاید بوی خوب بدنتان امکان پذیر از بشقاب غذایتان اغاز بشود؟
ماست
ماست سرشار از باکتریهای مفیدیست که ترکیبات گوگردی ایجادکننده بو را در بدن افت خواهند داد. این چنین ویتامین D حاضر در آن باکتریهای دهان را از بین میبرد و نفس را خوشبو میکند. اما شیر، برعکس، حاوی مادهای به نام کولین است که میتواند عامل بوی نامطبوع بدن باشد.
دمنوش گیاهی
دمنوشهای گیاهی با آنتیاکسیدانهای خود، سموم بدن را افت خواهند داد و در نتیجه بوی طبیعی بدن را خوشایندتر میکنند. اما نوشیدنیهایی همانند قهوه، بهاختصاصی به علت کافئین بالا، میتوانند علتعرق زیاد تر و در نهایت بوی تندتر شوند.
سیب
سیب به علت خاصیت پاککنندگی طبیعیاش، بوی بد دهان را افت میدهد. گلکلم اما حاوی کولین است؛ همان ترکیبی که در بدن تجزیه شده و بویی ناخوشایند تشکیل میکند.
پرتقال
مرکباتی همانند پرتقال بویی دلپذیر دارند که به راحتی توسط بدن جذب میبشود و در زمان کوتاهی علتخوشبو شدن شما میبشود. در روبه رو، کدوحلوایی نیز دارای کولین است که به تریمتیلآمین تبدیل شده و بویی تند و آزاردهنده تشکیل میکند.
هل و دارچین
هل و دارچین نه تنها طعم خوبی به غذا خواهند داد، بلکه بوی بدن را نیز خوشایند و ماندگار میکنند. این در حالیست که سیر و پیاز ترکیبات گوگردی دارند که از طریق منافذ پوست آزاد خواهد شد و بوی بدی از بدن متصاعد میکنند.
کرفس
کرفس علتتحریک ترشح فرومونها در بدن میبشود، موادی که در جذابیت جنسی نقش دارند. اما مارچوبه حاوی اسید اسپاراگوزیک است که زمان تجزیه به ترکیبات گوگردی تبدیل شده و بوی نامطبوع تشکیل میکند.
ماهی سفید
در مطالعهای اشکار شد که بوی بدن افرادی که گوشت قرمز نمیخورند، برای دیگران دلنشینتر است. گوشت قرمز در فرآیند هضم، ترکیباتی آزاد میکند که بوی شدت تشکیل میکنند، اما ماهی این چنین اثری ندارد. بعد اگر قرار ملاقات دارید، ماهی انتخاب هوشمندانهتریست.
تخم شنبلیله
تخم شنبلیله به بهبود کارکرد دستگاه گوارش پشتیبانی میکند و سموم ایجادکننده بوی بد را از بدن دفع میکند. در روبه رو، تخم کدو سرشار از کولین است و میتواند عاملی برای بوی نامطبوع باشد.
خوردن متعادل؛ رمز نگه داری اعتدال بین سلامتی و خوشبو بودن
اگرچه برخی از غذاها امکان پذیر علتبوی بد شوند، اما قیمت غذایی بالایی دارند. حذف کامل آنها پیشنهاد نمیبشود و راهحل، مصرف متعادل است. سبزیجات، میوهها و لبنیات همه انها مفیدند؛ فقط باید اعتدال را مراعات کرد. در نهایت، خود شما بهترین داور سلامتتان هستید.
منبع: روزیاتو
دسته بندی مطالب