سلامتی

تشخیص به موقع اختلالات اورولوژی در پیروزی درمان مؤثر است_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۷۸۸۷۷

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ – ۰۶:۵۲

به نقل از بهداشت نیوز، دکتر کامیار توکلی طبسی، با اشاره به این که عمده بیماران حوزه اورولوژی از  مردان می باشند و عفونت های ادراری و سنگ های ادراری  در بین این گروه شایع تر است خاطر نشان کرد: تومور های سیستم دستگاه تناسلی، صدمه و تروما، بزرگی خوش خیم پروستات از دیگر بیماری های شایع مردان است.

وی با گفتن این که سرطان مثانه یکی از بیماریهای شایع در مردان است که عموما در سنین بالا دیده می بشود ، تصریح کرد: شایع ترین علائم این بیماری وجود خون در ادرار بدون علاومت و درد است که نشانگر بیماری بدخیمی مثانه است.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
تصویری از شهید سیدحسن نصرالله در نماز جمعه تهران + عکس_اسپایدر

دکتر توکلی طبسی با اشاره به این که سپس از آن علائم تکرر ادرار، سوزش ادرار است که شیوع کمتری دارد، فرمود: در واقع وجود خون به خصوص خون لخته در ادرار بدون درد و علامت یکی از با اهمیت ترین نشانه های بدخیمی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که استعمال دخانیات، مصرف غذاهای چرب و شور، دیابت و سختی خون کنترل نشده از عوامل تاثییر گذار در ابتلا به بیماریهای اورولوژی است، گفت: معاینه پروستات و ازمایشات کلیوی باید بعد از مراجعه به پزشک باشد؛ علاوه براین بیماری جنسی و کم تمایلی جنسی مردان  از عوارض بیماریهای اورولوژی مردان است.

وی با اشاره به این که سرطان پروستات یکی از شایع ترین انواع سرطان ها در مردان است، او گفت: این بیماری اورولوژی  به آرامی رشد می کند و در ابتدا محدود به درون خود غده ی پروستات است ، محلی که امکان تشکیل خطرات جدی برای فرد ندارد، یقیناً برخی از انواع سرطان های پروستات به آرامی رشد می کنند و امکان پذیر به اندک درمان جواب دهند یا حتی نیاز به درمان نداشته باشند، این در حالی است که انواع دیگر، مهاجم می باشند و می توانند به شدت گسترش یابند.

ادامه مطلب
چرا افرادی که تحصیلات بالاتری دارند افسرده ترند؟_اسپایدر

وی فرمود: عدم مصرف دخانیات، رژیم غذایی سالم و مکمل ها و بازدید پروستات با انجام غربالگری و معاینه فیزیکی می تواند علتدرمان تعداد بسیاری از بیماریها ی این حوزه در مرحله های ابتدایی بشود.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا