سلامتی

خواص درمانی شلیل که از آن بی خبرید/ هسته این میوه را نخورید سمی است!_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۸۱۴۰۶

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸:۰۷

به نقل از بهداشت نیوز، چربی های خون دو نوع می باشند ، چربی های خوب و چربی های بد  ، یکی از راه های افت چربی بد خوردن شلیل است.

شلیل زیاد کم ‌کالری و افت‌ دهنده چربی خون است و از آن‌جا که فیبر زیاد بالایی دارد جهت افت شدت جذب برخی مواد مغذی به اختصاصی قندها می‌بشود و در عین حال مقدار حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد در نتیجه میوه خوبی برای افراد دیابتی است و مصرف آن می‌تواند در کنترل قند خون مؤثر باشد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
طبیعت زیبای آبشار تیرکن +عکس

در فصل تابستان که ما در تماس با اشعه خورشید هستیم، خوردن مرتب این میوه سودمند و حتی منفعت گیری از ماسک آن اثرات زیاد خوبی بروی پوست ما دارد و از پیری ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند و برای سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن سودمند است. این ویتامین پوست انسان را با طراوت نگاه می دارد و جهت جوانی پوست می بشود. شلیل می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

شلیل منبع غنی ویتامین‌های A ، C و سرشار از پتاسیم است. در پیشگیری از ابراز تعداد بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان ، دیابت و  بیماری قلبی – عروقی که از با اهمیت ترین علل مرگ و میر می باشند ، موثر است.

هسته ی شلیل را نباید خورد چون دارای ماده ای به نام آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سیایند می بشود. سیایند یک سم قوی است که هنگامی که خورده می بشود یا داخل بدن می بشود می تواند جهت بیماری های شدید و خطرناکی و یا حتی مرگ بشود.

ادامه مطلب
ابر شهر نئوم عربستان در ورزشگاه آزادی به نمایش درآمد+ عکس_اسپایدر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا