تکنولوژی

دیپ‌سیک به گمان زیادً زمان ثبت برند در آمریکا با مشکلات حقوقی روبه رو می‌شود_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

به‌نظر می‌رسد که مشکلات پیش‌روی هوش مصنوعی دیپ‌سیک آخر ندارد و این شرکت بعد از دعوا سایبری، اکنون باید با مشکلات حقوقی در ایالات متحده روبه رو بشود؛ چون انگارً این نام در اداره ثبت برند ایالات متحده از قبل به ثبت رسیده است.

مطابق تازه ترین گزارش‌ها، شرکت مالک هوش مصنوعی دیپ‌سیک در روز سه‌شنبه عمل به ثبت یک خواست برای برند DeepSeek در اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا کرده؛ اما انگارً این عمل مقداری دیر صورت گرفته است. بازدید‌ها مشخص می کند که تنها ۳۶ ساعت قبل از خواست شرکت چینی، یک شرکت آمریکایی واقع در ایالت دلاور عمل به ثبت خواست‌نامه جهت به‌دست آوردن حقوق و مالکیت معنوی برند مذکور را کرده است.

شرکت آمریکایی مورد او گفت و گو با نام Delson Group شناخته می‌بشود و اگرچه در ایالت دلاور به ثبت رسیده است؛ اما دفتر مهم و مقر فعالیت آن در کوپرتینو قرار دارد. این شرکت ادعا دارد که از سال ۲۰۲۰ به جستوجو ثبت برند دیپ‌سیک برای محصولات مبتنی‌بر هوش مصنوعی خود بوده است؛ اما همزمانی این چنین اتفاقی با افزایش محبوبیت مدل هوش مصنوعی DeepSeek-V3 و صعود آن به رتبه اول اپلیکیشن‌ها در اپ استور آمریکا مقداری شگفت است.

ادامه مطلب
جتور X50 رونمایی شد، محصول تازه، اقتصادی و احتمالی بهمن موتور_اسپایدر
اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا

دلنشین است بدانید که مدیرعامل جاری شرکت آمریکایی دلسون، با نام «ویلی لو» از همان دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده است که مدیرعامل جاری دیپ‌سیک، یعنی «لیانگ فنگ» در آن درس خوانده است. این چنین در پروفایل لینکدین آقای لو ذکر شده است که مدتی را به گفتن مدرس در دانشگاه استنفورد فعالیت داشته و اکنون نیز در قالب مشاور FCC فعالیت دارد. انگارً او زمان بسیاری از عمر خود را روی ارتباطات بی‌سیم سپری کرده است و تحصیلات و حوزه تدریس وی هم در همین عرصه قرار دارد.

آیا واقعا برند دیپ‌سیک متعلق به یک شرکت آمریکایی است؟

با مراجعه به اسناد و مدارک اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا می‌توان فهمید که آقای لو سابقه طویل در مبارزه حقوقی با دیگر شرکت‌های فناوری، مخصوصاً شرکت‌های چینی همانند تنسنت در کارنامه دارد. وی در برخی موارد، از خواست ثبت شده برای ادعای مالکیت حقوقی روی یک برند صرف‌نظر کرده است؛ اما اشکار نیست که آیا این‌بار هم حاضر می‌بشود از ادعای دعاوی خودداری کند یا خیر.

ادامه مطلب
دومین بیمار دریافت‌کننده قلب خوک به‌دلیل نارسایی قلبی درگذشت
ویلی لو
صفحه آقای «ویلی لو» در لینکدین

شرکت تحت مدیریت او، مالکیت بیشتر از ۲۸ برند در آمریکا را در اختیار دارد که برخی از آنها، نام‌های شناخته‌ای شده در چین به‌شمار می‌روال که می‌توان از بین آنها به برند Geely اشاره کرد که یک خودروساز نقل چینی است. برند China Mobile هم یکی دیگر از برندهای تحت مالکیت شرکت دلسون است؛ درحالی که شرکت بزرگی با همین نام در حوزه ارتباطات در هنگ‌کنگ فعالیت دارد. این چنین رویه‌ای مشخص می کند که شرکت دلسون در حوزه سرقت برند و فروش برندهای معروف به صاحبان مهم آنها فعالیت دارد؛ اتفاق‌ای که این روزها در هر دو سرزمین آمریکا و چین، ترویج گسترده‌ای اشکار کرده است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا