تکنولوژی

قانون ایمنی آنلاین کودکان توسط مجلس سنای آمریکا تصویب شد_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

مجلس سنای ایالات متحده برای محافظت از کودکان در برابر صدمه‌های شبکه‌های اجتماعی، قانون ایمنی آنلاین کودکان (KOSA) و قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان و نوجوانان (COPPA 2.0) را تصویب کرد.

«چاک شومر»، رهبر اکثریت سنای ایالات متحده آمریکا پیش از رأی‌گیری، در سخنرانی خود او گفت: «سنا به قول خود در روبه رو هر پدر و مادری که فرزندش را به‌علت خطرات شبکه‌های اجتماعی از دست داده است، عمل می‌کند.» او این چنین از مجلس خواست که در سریع‌ترین زمان ممکن این دو لایحه را تصویب کند.

والدین حامی قانون ایمنی آنلاین کودکان

KOSA قانون مهمی است که گروهی از والدین صدمه‌دیده در پیشبرد آن نقش مهمی داشتند. آن‌ها با ملاقات با قانون‌گذاران و برگزاری جلسات و این چنین نمایش عکس‌هایی از فرزندان خود که در تعداد بسیاری از موارد به‌علت صدمه‌های شبکه‌های اجتماعی خودکشی کرده‌اند، خواستار تصویب این قانون شده‌اند.

ادامه مطلب
متا نمی‌تواند تا ابد از داده‌های کاربران برای تبلیغات منفعت گیری کند_اسپایدر

والدین می‌گویند که لایحه‌ای همانند KOSA می‌توانست فرزندانشان را نجات دهد و امیدوار می باشند که همین کار را برای کودکان دیگر انجام دهد.

خواسته‌های نقل‌شده از شبکه‌های اجتماعی در قانون ایمنی آنلاین کودکان

Instagram 1

KOSA برای پلتفرم‌های اینترنتی که کودکان از آن‌ها منفعت گیری می‌کنند، نوعی «ماموریتٔ مراقبت» تشکیل می‌کند و از آن‌ها می‌خواهد که محصولات خود را به‌شیوه «معقولانه‌ای» طراحی کنند که تبدیل افت صدمه‌هایی ازجمله قلدری سایبری و تبلیغ مواد مخدر بشود.

این چنین شرکت‌هایی همانند متا با وجود قانون KOSA باید کنترل‌هایی را برای غیرفعال‌کردن فیدهای الگوریتمی و دیگر ویژگی‌های «اعتیادآور» برای کودکان زیر ۱۶ سال اراعه کنند. اراعه ویژگی‌های نظارت والدین دیگر عمل نقل‌شده در این لایحه است.

ادامه مطلب
سامسونگ به گمان زیادً گلکسی S25 را با احتساب هدست XR خود طراحی می‌کند_اسپایدر

این دو لایحه اکنون به‌سمت مجلس خواهند رفت، هرچند اشکار نیست که عمل های نقل‌شده در آن برای تصویب توسط مجلس کافی باشد. در صورت تصویب، این دو لایحه با اهمیت ترین قوانینی خواهند می بود که در سال‌های تازه برای شرکت‌های فناوری به ثبت می‌رسد.

اولین‌بار لایحه KOSA در سال ۲۰۲۲ نقل شد، اما با مخالفت گروه‌های حقوق دیجیتال همراه شد که ادعا داشتند این قانون پلتفرم‌ها را ناچار به جاسوسی از کاربران نوجوان می‌کند. سال قبل نسخه اصلاح‌شده‌ای از لایحه معارفه شد، هرچند برخی گروه‌های حمایتکننده آزادی گفتن هم چنان با آن ناموافق می باشند.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا