تکنولوژی

موتور همجوشی هسته‌ای می‌تواند انسان را ۴۵ روزه به مریخ رساند!_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

ناسا تخمین می‌زند با فضاپیمای سنتی ۷ ماه طول می‌کشد انسان به مریخ برسد. برای مختصر‌تر شدن این زمان می‌توان از راکت‌های همجوشی هسته‌ای منفعت گیری کرد. شرکت انرژی هسته‌ای فضایی SpaceNukes می‌خواهد موتور فضایی هسته‌ای گسترش بدهد تا فقط در ۴۵ روز انسان را به مریخ رساند.

بر پایه اظهار SpaceNukes، این شرکت انرژی هسته‌ای فضایی به‌گفتن شریک صنعتی برای گسترش رآکتور همجوشی پیشرفته برای فضاپیمای الکتریکی هسته‌ای انتخاب شده است. این شرکت با برنامه SPAR به رهبری دانشگاه میشیگان همکاری خواهد کرد؛ ناسا نیز از این برنامه حمایتمی‌کند. درکل برنامه SPAR با مقصد گسترش فناوری‌های موتورهای پیشران هسته‌ای برای اکتشافات فضایی آینده تشکیل شده است. این فناوری کاربردهای نظامی و غیرنظامی خواهد داشت.

گسترش موتور همجوشی هسته‌ای برای سفر به مریخ

در فناوری تازه از رآکتور همجوشی هسته‌ای برای فراهم انرژی سیستم پیشران الکتریکی منفعت گیری می‌بشود. مطابق حرف های SpaceNukes، این سیستم‌ ۲۵ برابر کارآمدتر از راکت‌های شیمیایی سنتی است.

موتور همجوشی هسته‌ای برای سفر به مریخ

این شرکت می‌گوید در مأموریت‌هایی که از راکت‌های شیمیایی سنتی منفعت گیری می‌بشود، باید مسیرها و هر رانش موتور را با دقت زیاد زیاد برنامه‌ریزی کرد ولی کارایی راکت‌های الکتریکی هسته‌ای آزادی زیاد بیشتری را در این عرصه فراهم می‌کند.

سال ۲۰۱۸ شرکت SpaceNukes آزمایش «رآکتور کیلوپاور با فناوری استرلینگ» (KRUSTY) خود را به آخر رساند. این رآکتور مدولار برای مأموریت‌های فضایی طویل‌زمان طراحی شده است. همکاری تازه بین SpaceNukes و دانشگاه میشیگان بر گسترش نسل دوم این رآکتور متمرکز خواهد می بود. طراحی تازه ظرفیت تحمل دمای بالاتری برای هسته رآکتور و رادیاتورها خواهد داشت که این کار افت قابل‌توجهی در جرم کلی واحد پیشران به وجود اورده است.

شرکت SpaceNukes ادعا می‌کند تنها شرکت آمریکایی است که در ۵۰ سال قبل مفهوم جدیدی از رآکتور هسته‌ای را طراحی، ساخته و آزمایش کرده است. پیش‌ازاین استارتاپ بریتانیایی Pulsar Fusion نیز اظهار کرده می بود مشغول گسترش راکت هسته‌ای جدیدش به نام سان‌برد است که زمان سفر انسان به مریخ را به نزدیک به ۴ ماه افت می‌دهد.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا