تکنولوژی

نوعی چوب تازه که می‌تواند در جذب کربن زیاد کارآمد باشد_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

محققان دانشگاه یاگیلونیا و کمبریج نوع جدیدی از چوب را کشف کردند که می‌تواند کربن را به‌طور مؤثرتری جذب و ذخیره کند. این کشف می‌تواند زمان‌های جدیدی برای جذب کربن و بهبود تغییرات اقلیمی فراهم کند.

بر پایه گزارش Interesting Engineering، محققان دریافتند که شاخه‌های چوب درختان لاله در جذب کربن کارآمد می باشند. درواقع این مطالعه نشان داد که درختان لاله که می‌توانند بیشتر از ۳۰ متر ارتفاع داشته باشند، دارای یک نوع چوب بی همتا می باشند که در هیچ یک از گروه‌های چوب سخت یا چوب نرم قرار نمی‌گیرند.

کشف نوعی چوب تازه برای جذب کربن از جو

محققان که نتایج پژوهش آن‌ها در New Phytologist انتشار شده، دریافتند دو گونه درخت باستانی Liriodendron، که طبق معمول با نام درخت لاله و درخت لاله چینی شناخته می‌بشود، برخلاف اقوام خود دارای ماکروفیبریل‌های زیاد بزرگ‌تری می باشند. درخت لاله گونه بومی شمال آمریکا و درخت لاله چینی گونه بومی مرکز و جنوب چین و ویتنام است.

ادامه مطلب
آئودی RS6 E-Tron، آنچه در رابطه این ابر سدان برقی 805 اسب‌بخاری می‌دانیم_اسپایدر
scientists discover en 32.jpg

ساختارهای بی همتا این درختان لاله در دو گروه بازدانگان یا ژیمنوسپرم (نرم چوب) و نهاندانگان یا آنژیوسپرم (سخت چوب) قرار نمی‌گیرد. محققان می‌گویند که بیوشیمی پلی ساکاریدهای دیواره سلولی درختان لاله علتایجاد این نوع چوب میانی (Midwood) شده که نه نرم است و نه سخت.

این ساختار چوبی تازه می‌تواند برای ذخیره‌سازی کربن مناسب‌تر باشد، یقیناً محققان برای سنجش این فرضیه باید تحقیقات عملی و میدانی بیشتری انجام بدهند. جنس Liriodendron نزدیک به ۳۰ تا ۵۰ میلیون سال پیش از درختان ماگنولیا منشعب شدند. این جداسازی با افت سریع CO2 اتمسفر در آن دوره همپوشانی داشت؛ این کار فرضیه محققان درمورد قابلیت اختصاصی چوب این درختان برای جذب کربن را قوت می‌بخشد.

ادامه مطلب
چت‌بات «آمازون Q» در دسترس عموم کاربران سازمانی قرار گرفت + ویدیو_اسپایدر

محققان می‌گویند کاشت زیاد تر این درختان می‌تواند به ترسیب کربن (Carbon sequestration) و مقابله با تغییرات آب‌و‌هوایی پشتیبانی کند. ترسیبِ کربن به معنی انبارکردن کربن حاضر در جو در اکوسیستم‌های طبیعی همانند گیاهان یا سازه‌های مصنوعی است. گفتنی است که انتشار کردن دی‌اکسیدکربن (CO2) بیشترین سهم را در تغییرات اقلیمی دارد. مطابق گزارش کمیسیون اروپا، گازهای گلخانه‌ای عمدتاً از CO2 ناشی از احتراق سوخت‌های فسیلی (۷۱.۶ درصد) تشکیل خواهد شد.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا