سلامتی

تغذیه و مراقبت کودکان مبتلا به آلرژی تابستانی_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۸۵۴۱۷

تاریخ انتشار کردن: جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۳:۳۵

به نقل از بهداشت‌نیوز، فصل تابستان به علت گرما، گرده گیاهان و عوامل محیطی، علتتشدید آلرژی در تعداد بسیاری از کودکان می‌بشود. مطابق طب سنتی، این حالت به علت تسلط حرارت و رطوبت ناسالم در بدن و ضعف طحال و کبد تشکیل می‌بشود که جهت التهاب و حساسیت می‌گردد.

علائم رایج آلرژی تابستانی در کودکان:

عطسه‌های مکرر و آبریزش بینی

خارش و قرمزی پوست و جوش‌های کوچک

التهاب و خارش چشم‌ها

سرفه‌های خشک و ناراحتی تنفسی

بی‌قراری و خواب ناآرام

خوراکی‌های سودمند برای افت آلرژی و تحکیم سیستم ایمنی:

دم‌نوش بابونه و گل گاوزبان ( به طور رقیق و با مشورت پزشک)

مصرف هندوانه، خیار و کاهو (با اعتدال و تازه)

منفعت گیری از عسل طبیعی به مقدار کم (به شرط نداشتن آلرژی به عسل)

میوه‌هایی همانند انار، سیب و زرشک که خنک‌کننده و ضدالتهاب می باشند

خوردن مغزهایی همانند بادام شیرین (خیس‌خورده) برای تحکیم مغز و اعصاب

غذاهای سبک و کم‌چرب همانند سوپ سبزیجات تازه و آش جو

منفعت گیری از زعفران و هل در پخت غذا برای تحکیم مزاج و افت التهاب

خوراکی‌ها و عادات غذایی که باید در آلرژی تابستانی پرهیز شوند:

خوردن غذاهای پرادویه و تند

مصرف زیاد لبنیات سرد و تر (ماست و دوغ سرد)

پرخوری و دیر هضم شدن غذاها

غذاهای سرخ‌شده و فست‌فودها

نوشیدنی‌های یخ‌زده و نوشابه‌های گازدار

مصرف شیرینی‌های مصنوعی و مواد نگهدارنده

پیشنهاد‌های طب سنتی برای مراقبت کلی:

پرهیز از قرار گرفتن طویل زمان در معرض گرده گیاهان و آلودگی هوا

منفعت گیری از لباس‌های نخی و سبک، تمیز و خشک

حمام با آب ولرم و عدم منفعت گیری از صابون‌های قوی

خواب کافی و منظم برای تحکیم سیستم ایمنی

مصرف مایعات به طور معتدل و در دمای متعادل

جمع‌بندی:

آلرژی تابستانی کودکان نیازمند مراقبت اختصاصی در تغذیه و سبک زندگی است. طب سنتی با منفعت‌گیری از خواص خوراکی‌های طبیعی و اصلاح مزاج، پشتیبانی می‌کند تا حساسیت‌ها افت یافته و کودک با سلامت و نشاط این فصل گرم را پشت سر بگذارد.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا