جوابهای علمی درست به یک باور؛ مصرف حبوبات سختی خون را بالا میبرد؟_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۵۳۶۹
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ – ۱۹:۲۸
به نقل از بهداشت نیوز به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این که آیا مصرف حبوبات سختی خون را بالا میبرد؟ نقل کرد: زیاد تر حبوباتی که برای غذای انسان منفعت گیری می شوند، بین ۱۵ تا ۲۵ درصد وزن خشک را به طور پروتئین دارند. این تقریباً دو برابر زیاد تر غلات و تقریباً یک سوم گوشت است.
دیگر اجزای مهم حبوبات، کربوهیدرات ها و نشاسته مقاوم و فیبر غذایی است. افزایش مصرف حبوبات به گفتن غذای کامل با هزینه غلات، امکان پذیر تبدیل افزایش دریافت پروتئین و فیبر و تحول در نوع کربوهیدرات بشود. علاوه بر این، فراکسیون های غنی از پروتئین و یا فیبر از حبوبات همانند سویا، امکان پذیر به گفتن مکمل برای افزایش قابل دقت پروتئین و یا فیبر مصرفی منفعت گیری شوند.
به این علت، حبوبات منبع های زیاد خوب و غنی فیبر بوده و منفعت گیری از آنها برای افت دادن سختی خون بالا موثر است. این چنین وجود مواد معدنی همانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم در حبوبات به افت اثرات منفی که سدیم بر سختی خون دارد، پشتیبانی کرده و به افت سختی خون منتج می بشود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]




