تکنولوژی

مایکروسافت از ایجنت‌های هوش مصنوعی برای امنیت سایبری رونمایی کرد_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

مایکروسافت، نزدیک به یک سال پیش، ابزار Security Copilot را راه‌اندازی کرد تا چت‌بات‌های هوش مصنوعی را به دنیای امنیت سایبری بیاورد. این شرکت اکنون از ایجنت‌های هوش مصنوعی جدیدی رونمایی کرده که برای پشتیبانی به تیم‌های امنیت سایبری شرکت‌ها طراحی شده‌اند.

مایکروسافت از ۶ عامل هوش مصنوعی برای Security Copilot رونمایی کرده که خودش آنها را طراحی کرده و ۵ ایجنت دیگر نیز معارفه کرده که شرکای این کمپانی ساخته‌اند. ۶ عامل هوش مصنوعی مایکروسافت از ماه آینده میلادی به‌صورت پیش‌نمایش در دسترس قرار می‌گیرند. این عامل‌ها طراحی شده‌اند تا کارهایی همانند تشخیص سطح خطر، پردازش فیشینگ و هشدارهای ازدست‌رفتن داده‌ها، برتری‌بندی حوادث بحرانی و نظارت بر صدمه‌پذیری‌ها را انجام بدهند.

ایجنت‌های هوش مصنوعی مایکروسافت برای امنیت سایبری

«واسو جکال»، معاون سازمانی قسمت امنیت مایکروسافت، می‌گوید: «۶ ایجنت Security Copilot به تیم‌ها اجازه خواهند داد کارهای حجیم امنیتی و IT را خودکار پیش ببرند و از یکپارچگی بی‌تکلف با راهکارهای Microsoft Security منفعت‌مند شوند.»

امنیت سایبری مایکروسافت

مایکروسافت این چنین با OneTrust ،Aviatrix ،BlueVoyant ،Tanium و Fletch همکاری می‌کند تا ایجنت‌های امنیتی شخص ثالث را در دسترس قرار دهد؛ برای مثال OneTrust اجازه می‌دهد تحلیل رخنه‌های اطلاعاتی آسان‌تر بشود یا از طریق Aviatrix می‌توان قطعی‌های شبکه ریشه‌ای‌تر تحلیل‌ کرد.

ادامه مطلب
شدت جت‌های ستاره‌های نوترونی برای اولین‌بار اندازه‌گیری شد + عکس_اسپایدر
آخرین مطالب

هرچند این عامل‌های هوش مصنوعی برای تیم‌های امنیتی ساخته شده‌اند، مایکروسافت تدبیرها حفاظتی خود در برابر فیشینگ در سرویس تیمز را هم افزایش داده است. Microsoft Defender for Office 365 از ماه آینده میلادی از کاربران تیمز در برابر فیشینگ و دیگر تهدیدات سایبری محافظت خواهد کرد.

عامل‌های هوش مصنوعی به مبحثی داغ و پرطرفدار بین شرکت‌های فناوری برای تبلیغ توانمندی‌های ابزارهای AI تبدیل شده‌اند. چندی قبل، OpenAI از اراعه جهانی ایجنت هوش مصنوعی خود با نام Operator خبر داد. در چین نیز ایجنت Manus با قابلیت انجام کارهای گوناگون سروصدای بسیاری به پا کرد و تعداد بسیاری گمان دادند این ابزار دیپ‌سیک دوم بشود.

ادامه مطلب
هکرهای کره شمالی از نقص روز صفر کروم برای سرقت رمزارز منفعت گیری کردند_اسپایدر

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا