سلامتی

مزایا جو دو سر برای بالا رفتن انرژی و گرم شدن در سرمای زمستان_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۷۵۴۰۸

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳ – ۱۹:۵۲

به نقل از بهداشت نیوز در این نوشته به چند علت اشاره می‌کنیم که چرا جو باید بخشی از رژیم غذایی زمستانی شما باشد.

گرما قسمت و پر از انرژی

جو دوسر یک منبع غنی از کربوهیدرات‌های پیچیده است که انرژی را به آرامی آزاد می‌کند و شما را در طول روز گرم نگه می دارد. یک کاسه بلغور جو دوسر در یک صبح سرد اسایش‌قسمت است و به بدن پشتیبانی می‌کند تا به طور موثر کار کند.

تحکیم ایمنی

زمستان‌ها سیستم ایمنی قوی را می‌طلبد و جو دوسر راهی عالی برای رسیدن به آن است. این غله حاوی بتا گلوکان است، نوعی فیبر محلول که با فعال کردن سلول‌های مبارزه کننده با عفونت، عکس العمل ایمنی را تحکیم می‌کند.

حمایتاز سلامت قلب

جو دوسر زیاد غنی از فیبر محلول، به اختصاصی بتا گلوکان است که به افت سطح کلسترول بد(LDL )پشتیبانی می‌کند. مصرف منظم جو دوسر خطر ابتلا به مشکلات قلبی که در ماه های سردتر شایع تر است را افت می دهد.

پشتیبانی به هضم غذا

سلامت دستگاه گوارش زیاد تر در زمستان به علت افت مصرف آب و قولهای غذایی سنگین تر، نادیده گرفته می‌بشود. فیبر حاضر در جو دوسر علتهضم سالم غذا می‌بشود و از مشکلاتی همانند یبوست جلوگیری می‌کند و نسبت به شادابی و سلامت روده شما مطمعن می دهد.

پشتیبانی به مدیریت وزن

جو دوسر سیر کننده است اما کالری مقداری دارد. این علتمی‌بشود که برای افرادی که به جستوجو مدیریت وزن خود می باشند، گزینه‌ای عالی باشند. فیبر علتمی بشود برای زمان طویل‌تری حس سیری کنید و در نتیجه گمان پرخوری یا بین قولهای غذایی ناسالم را افت می‌دهد.

همه کاره و آسان برای آشپزی

جو را می‌توان به راحتی به منوی زمستانی خود اضافه کرد. می‌توانید آن‌ را در قالب فرنی گرم میل کنید، آن‌ را در قالب کوکی‌ها بپزید یا در اسموتی‌ها مخلوط کنید. دستور غذا هرچه که باشد، جو دوسر به تناسب آن تحول می‌کند و در عین حال قیمت غذایی یکسانی دارد.

جو دو سر در زمستان

یک کاسه گرم آش یا بلغور جو آماده کنید. بلغور را می‌توانید همراه با میوه‌های فصل، آجیل و ادویه‌هایی همانند دارچین میل کنید

منبع: همشهری

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا