با خوردن سیب، کلسترول و قند خون خود را کنترل کنید_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۵۵۱۳
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۰:۲۳
به نقل از بهداشت نیوز مردم در سراسر جهان سیب را به علت طعم و تنوع بینظیرش دوست دارند و سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون تن از این میوه تشکیل میبشود. این میوه محبوب، منبعی غنی از مواد شیمیایی گیاهی همانند فلاوانولها است که نقش مهمی در نگه داری وزن سالم و افت خطر ابتلا به بیماریهای قلبی دارند.
یکی از با اهمیت ترین ترکیبات حاضر در سیب، فیبری به نام پکتین است. این فیبر قوی به افت سطح کلسترول بد (LDL) در خون پشتیبانی کرده و با افت جذب قند و چربی از غذا، علتتثبیت سطح قند خون میبشود. این ویژگی، خواص سیب را برای افراد مبتلا به دیابت یا در معرض خطر آن، دوچندان میکند.
تحقیقات علمی نیز این مزایا را تایید میکنند. یک بازدید در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف منظم سیب با افت ۱۸ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ همراه است. مطالعه فرد دیگر در سال ۲۰۲۲ نیز اثبات کرد که مصرف سیب و فرآوردههای آن میتواند به طور موثری سطح کلسترول را در بدن افت دهد.
قوت سیب در پیشگیری از بیماریها به همینجا ختم نمیبشود. به لطف ترکیبات زیست فعال و فیتوشیمیاییها، یک رژیم غذایی سالم که شامل سیب باشد، میتواند خطر ابتلا به سرطان را تا ۴۰ درصد افت دهد. برخی مطالعات به طور خاص، مصرف سیب را با افت خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان مرتبط دانستهاند و این نوشته اهمیت سلامتی با تغذیه را مشخص می کند.
جانت کولسون، استاد تغذیه در دانشگاه ایالتی میدل تنسی، میگوید: «سیب احتمالا ویتامین C یا آهن بسیاری نداشته باشد، اما ترکیبات بسیار فرد دیگر دارد که به ترقی سلامتی بدن پشتیبانی میکنند.» این ترکیبات شامل پلیفنولها، آنتیاکسیدانهای قوی، می باشند که در تعداد بسیاری از میوهها و سبزیجات نیز یافت خواهد شد.
پلیفنولها با کنترل رادیکالهای آزاد (مولکولهای صدمهرسان به سلولها) در بدن، از التهاب طویلزمان جلوگیری میکنند. این فرآیند، خطر ابتلا به بیماریهای مزمن همانند بیماریهای قلبی و سرطان را به شکل چشمگیری افت میدهد و بار دیگر ثابت میکند که ضربالمثل «خوردن یک سیب در روز، شما را از دکتر بینیاز میکند» یک حقیقت علمی است.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب
[ad_2]




