مصرف روزانه چغندر؛ تحکیم گردش خون و افت سختی خون به روشای طبیعی_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۵۲۰۴
تاریخ انتشار کردن: شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۲:۵۶
به نقل از بهداشتنیوز، چغندر یکی از سبزیجات ریشهای سرشار از نیترات طبیعی است که در بدن به اکسید نیتریک تبدیل میبشود؛ مادهای که رگهای خونی را گشاد کرده و جریان خون را بهبود میبخشد.
در پژوهشی که در مجله علمی Hypertension انتشار شد، افرادی که به زمان دو هفته روزانه یک لیوان آب چغندر مصرف کردند، افت قابل توجهی در سختی خون سیستولیک و دیاستولیک داشتند.
دکتر فریبا قادری، متخصص تغذیه بالینی، در او مباحثه با بهداشتنیوز گفت:
«چغندر علاوه بر نیترات، سرشار از فیبر، پتاسیم، فولات و آنتیاکسیدانهایی همانند بتالائین است که در افت التهاب، محافظت از سلولها و بهبود کارکرد سیستم قلبی-عروقی نقش دارند.»
او افزود:
«افرادی که در معرض بیماریهای قلبی، سختی خون بالا یا ضعف گردش خون می باشند، میتوانند از چغندر بهگفتن یک درمان طبیعی در رژیم روزانه خود منفعت گیری کنند.»
روش مصرف پیشنهادی:
آب چغندر تازه را میتوانید با مقداری آبلیمو یا آب سیب ترکیب کرده و روزانه یک لیوان میل کنید.
این چنین میتوان چغندر پختهشده را در سالاد، سوپ یا خوراکها منفعت گیری کرد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]




