سلامتی

معجونی که سرماخوردگی را به شکل معجزه‌آسایی درمان می‌کند_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

به نقل از بهداشت نیوز شیر زردچوبه که به نام “شیر طلایی” نیز شناخته می بشود یک نوشیدنی هندیست که طی سالیان تازه در فرهنگ های غربی نیز از محبوبیت بسیاری برخوردار شده است.

شیر زردچوبه یک نوشیدنی با رنگ زرد روشن است و به طور سنتی با گرم کردن شیر گاو یا یک شیر گیاهی همراه با زردچوبه و ادویه های دیگر همانند دارچین و زنجبیل تهیه می بشود.

این نوشیدنی به علت مزایا تعداد بسیاری که برای سلامتی اراعه می کند، مورد دقت قرار گرفته و زیاد تر به گفتن گزینه ای برای تحکیم سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی همانند سرماخوردگی منفعت گیری می بشود.

در ادامه با برخی مزایا شیر زردچوبه که از حمایتعلمی برخوردار می باشند، زیاد تر آشنا می شویم.

ماده راه اندازی دهنده مهم آن سرشار از آنتی اکسیدان ها است

عصر ایران نوشت: زردچوبه ماده کلیدی در شیر طلایی است که یک ماده غذایی محبوب در آشپزی آسیایی محسوب می بشود.

کورکومین، ترکیب فعال حاضر در زردچوبه، قرن ها است که در پزشکی سنتی هندی به علت خواص آنتی اکسیدانی قوی خود منفعت گیری می بشود.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که با صدمه سلولی مبارزه کرده و از بدن انسان در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند.

آنها برای کارکرد سلول های بدن الزامی می باشند و مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها امکان پذیر به افت خطر عفونت و بیماری پشتیبانی کنند.

زیاد تر دستور العمل های شیر زردچوبه حاوی دارچین و زنجبیل نیز می باشند که هر دو دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشند.

خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد

در هند، شیر زردچوبه زیاد تر به گفتن یک درمان خانگی علیه سرماخوردگی منفعت گیری می بشود. در حقیقت، این نوشیدنی به علت خواص تحکیم کننده سیستم ایمنی بدن مورد دقت قرار گرفته است.

مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که کورکومین دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی است که امکان پذیر به پیشگیری و مبارزه با عفونت ها پشتیبانی کند.

اگرچه نتایج این قبیل مطالعات امیدوارکننده می باشند اما اکنون شواهد قطعی درمورد این که شیر زردچوبه عفونت ها را در انسان افت می دهد، وجود ندارد.

ترکیبات حاضر در زنجبیل تازه امکان پذیر رشد برخی باکتری ها را مهار کند. عصاره زنجبیل امکان پذیر با ویروس سین‌سیشیال تنفسی انسانی که یکی از دلایل شایع عفونت های تنفسی است، مبارزه کند.

این چنین، مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که سینامالدهید، ترکیب فعال حاضر در دارچین، امکان پذیر از رشد باکتری ها جلوگیری کند. افزون بر این، امکان پذیر به درمان عفونت های دستگاه تنفسی ناشی از قارچ ها نیز پشتیبانی کند.

مواد راه اندازی دهنده شیر زردچوبه دارای خواص قوی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می باشند که امکان پذیر سیستم ایمنی بدن انسان را تحکیم کند.

به افت التهاب و درد مفاصل پشتیبانی می کند

مواد راه اندازی دهنده شیر زردچوبه دارای خواص ضد التهابی قوی می باشند.

فکر می بشود که التهاب مزمن نقش مهمی در بیماری های مزمن از جمله سرطان، سندرم متابولیک، آلزایمر و بیماری قلبی ایفا می کند. به همین علت، رژیم های غذایی سرشار از ترکیبات ضد التهابی امکان پذیر خطر این شرایط را افت دهند.

پژوهش ها نشان می دهد که زنجبیل، دارچین و کورکومین – ترکیب فعال حاضر در زردچوبه – از خواص ضد التهابی قوی برخوردار می باشند.

مطالعات حتی نشان داده اند که آثار ضد التهابی کورکومین بدون ابراز عوارض جانبی با آثار برخی از داروها قابل قیاس است.

این آثار ضد التهابی امکان پذیر درد مفاصل ناشی از استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را افت دهد.

به گفتن نمونه، مطالعه ای با وجود ۴۵ نفر مبتلا به آرتریت روماتوئید نشان داد که مصرف ۵۰۰ میلی گرم کورکومین در روز، زیاد تر از ۵۰ گرم از یک داروی رایج آرتریت یا ترکیبی از کورکومین و دارو در افت درد مفاصل موثر بوده است.

مطالعه ای دیگر با وجود ۲۴۷ نفر مبتلا به استئوآرتریت نشان داد گروهی که عصاره زنجبیل دریافت کرده بودند، نسبت به گروه مصرف کننده دارونما درد کمتری توانایی کرده و نیازمند داروی مسکن کمتر بودند.

حافظه و کارکرد مغز را بهبود می بخشد

شیر زردچوبه برای سلامت مغز انسان نیز سودمند است.

مطالعات نشان داده اند که کورکومین امکان پذیر سطوح فاکتور نورون‌زایی مشتق شده از مغز را افزایش دهد. فاکتور نورون‌زایی مشتق شده از مغز ترکیبی است که به مغز در تشکیل ارتباطات تازه پشتیبانی کرده و رشد سلول های مغزی را تحکیم می کند.

سطوح پایین این ترکیب امکان پذیر با اختلالات مغزی از جمله بیماری آلزایمر مرتبط باشد.

دیگر مواد راه اندازی دهند شیر زردچوبه نیز امکان پذیر برای مغز سودمند باشند.

به گفتن نمونه، یکی از نشانه های بیماری آلزایمر انباشت پروتئین تاو در مغز است. مطالعات با وجود سوژه های حیوانی و پژوهش های آزمایشگاهی نشان داده اند که ترکیبات حاضر در دارچین امکان پذیر به افت این انباشت پشتیبانی کند.

افزون بر این، مطالعات با وجود سوژه های حیوانی نشان داده اند که دارچین علائم بیماری پارکینسون را افت داده و کارکرد مغز را بهبود می بخشد.

زنجبیل نیز با بهبود زمان عکس العمل و تحکیم حافظه امکان پذیر به بهبود کارکرد مغز پشتیبانی کند. مطالعات با وجود سوژه های حیوانی نشان داده اند که زنجبیل به محافظت در برابر کم شدن کارکرد مغز مرتبط با افزایش سن پشتیبانی می کند.

با این وجود، به پژوهش های زیاد تر با وجود سوژه های انسانی برای فهمیدن کامل آثار این مواد راه اندازی دهنده بر حافظه و کارکرد مغز انسان نیاز است.

خلق و خو را بهبود می بخشد

به نظر می رسد که زردچوبه – به اختصاصی ترکیب فعال حاضر در آن به نام کورکومین – امکان پذیر خلق و خو را بهبود بخشیده و علائم افسردگی را افت دهد.

در مطالعه ای شش هفته ای با وجود ۶۰ نفر مبتلا به اختلالات افسردگی ماژور، شرکت کنندگان به سه گروه تقسیم شده و یک گروه کورکومین، گروه دیگر داروی ضد افسردگی و یک گروه ترکیبی از هر دو را دریافت کردند.

گروهی که فقط کورکومین مصرف کرده بودند، بهبود شرایط خود شبیه با گروه مصرف کننده داروی ضد افسردگی را توانایی کردند، در شرایطی که گروه ترکیبی بیشترین مزایا را توانایی کردند.

افسردگی امکان پذیر با سطوح پایین فاکتور نورون‌زایی مشتق شده از مغز نیز مرتبط باشد. از آنجایی که به نظر می رسد کورکومین سطوح این ترکیب را تحکیم می کند، امکان پذیر پتانسیل افت علائم افسردگی را داشته باشد.

با این وجود، به انجام مطالعات زیاد تر با وجود سوژه های انسانی برای نتیجه گیری قطعی در این عرصه نیاز است.

در برابر بیماری قلبی از انسان محافظت می کند

بیماری قلبی یکی از دلایل مهم مرگ و میر افراد در جهان است. دلنشین دقت است که زردچوبه، دارچین و زنجبیل که مواد راه اندازی دهنده مهم شیر زردچوبه می باشند همه انها با خطر کمتر ابتلا به بیماری قلبی پیوند خورده اند.

به گفتن نمونه، یک بازدید که ۱۰ مطالعه را شامل می شد، نشان داد که مصرف ۱۲۰ میلی گرم دارچین در روز امکان پذیر سطوح کلسترول کلی، کلسترول بد، و تری گلیسیرید را افت دهد، در شرایطی که سطوح کلسترول خوب را افزایش می دهد.

در مطالعه ای دیگر با وجود ۴۱ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ به این افراد روزانه ۲ گرم پودر زنجبیل داده شد. در آخر این مطالعه ۱۲ هفته ای، عوامل خطر برای بیماری قلبی ۲۳ تا ۲۸ درصد افت یافته می بود.

افزون بر این، کورکومین حاضر در زردچوبه امکان پذیر کارکرد دیواره رگ های خونی که به نام کارکرد اندوتلیال شناخته می بشود را بهبود ببخشد. کارکرد مناسب اندوتلیال برای قلبی سالم اهمیت دارد.

در یک مطالعه، به افرادی که تحت عمل جراحی قلب قرار می گرفتند، چند روز پیش و بعد از عمل جراحی کورکومین یا دارونما داده شد. افرادی که کورکومین دریافت می کردند، نسبت به گروه مصرف کننده دارونما ۶۵ درصد گمان کمتری داشت یک دعوا قلبی را طی زمان زمان بستری بودن در بیمارستان توانایی کنند.

خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی شیر زردچوبه امکان پذیر به محافظت در برابر بیماری قلبی پشتیبانی کنند. با این وجود، برای نتیجه گیری قطعی در این عرصه به انجام پژوهش های زیاد تر نیاز است.

سطوح قند خون را افت می دهد

مواد راه اندازی دهنده شیر زردچوبه، به اختصاصی زنجبیل و دارچین، امکان پذیر به افت سطوح قند خون پشتیبانی کنند.

به گفتن نمونه، مصرف یک تا شش گرم دارچین در روز امکان پذیر سطوح قند خون ناشتا را تا ۲۹ درصد افت دهد. افزون بر این، دارچین امکان پذیر مقاومت به انسولین را افت دهد. افت مقاومت به انسولین به طور کلی سطوح قند خون را افت می دهد.

به نظر می رسد دارچین مقدار جذب گلوکز در روده انسان را بعد از یک وعده غذایی افت می دهد که می تواند هرچه زیاد تر کنترل قند خون را بهبود ببخشد.

افزودن منظم مقدار مقداری زنجبیل به رژیم غذایی نیز امکان پذیر به افت سطوح قند خون ناشتا تا ۱۲ درصد پشتیبانی کند.

با این وجود، به انجام پژوهش های زیاد تر برای نتیجه گیری قطعی در این عرصه نیاز است. این چنین، باید به این مسئله اشاره داشت که زیاد تر دستورالعمل های تهیه شیر زردچوبه با عسل یا شربت افراد شیرین می شوند. اگر این نوشیدنی فوایدی در عرصه افت قند خون داشته باشد، به گمان زیاد از مصرف نوشیدنی شیرین نشده سرچشمه خواهد گرفت.

به تحکیم استخوان ها پشتیبانی می کند

شیر زردچوبه می تواند در تحکیم استخوان های انسان نقش داشته باشد.

هم شیر گاو و هم شیرهای گیاهی به طور کلی سرشار از کلسیم و ویتامین D می باشند که دو ماده برای ساخت و نگه داری استخوان هایی قوی الزامی محسوب می شوند.

اگر رژیم غذایی فرد دارای سطوح کم کلسیم باشد، بدن برداشت این ماه مغذی از استخوان ها را اغاز می کند تا سطوح عادی آن در جریان خون نگه داری بشود. با گذشت زمان، این روال تضعیف و شکننده شدن استخوان ها را در پی دارد و خطر بیماری های استخوانی همانند استئوپنی و پوکی استخوان را افزایش می دهد.

ویتامین D با بهبود توانایی روده برای جذب کلسیم به تحکیم استخوان ها پشتیبانی می کند. سطوح کم ویتامین D نیز امکان پذیر در شکل‌گیری استخوان هایی ضعیف و شکننده نقش داشته باشد، حتی اگر رژیم غذایی فرد سرشار از کلسیم باشد.

اگر ترجیح می دهید تا از یک شیر گیاهی برای آماده کردن شیر زردچوبه منفعت گیری کنید، محصولاتی که حاوی کلسیم و ویتامین D می باشند را انتخاب کنید.

منبع: همشهری

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا