با این دانه پر خاصیت زیاد تر آشنا شوید

به نقل از بهداشت نیوز، دانه کتان یا همان تخم کتان، منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، آنتیاکسیدان، پروتئین و فیبر خوراکی است.
این بذر مغذی و پرخاصیت، مملو از فیبر خوراکی محلول در آب است و می توانید با مصرف آن از گرسنگی و دلضعفههای بین قولهای غذای مهم جلوگیری کنید. متخصصان تغذیه این چنین مصرف دانه کتان را به افرادی که از یبوست رنج می برند، پیشنهاد می کنند.
تخم کتان این چنین منبع گروهی از ریزمغذی ها موسوم به لیگنانها است که آنتی اکسیدانی قوی است و در عین حال خواص استروژنی دارد. این آنتی اکسیدان این چنین برای پیشگیری از برخی انواع سرطان از جمله سرطان سینه و پروستات سودمند است.
تخم کتان علاوه بر اینها به بهبود کارکرد مغز به اختصاصی در کودکان مبتلا به اوتیسم و اختلال نقص دقت – بیش فعالی پشتیبانی کرده و برای کنترل علائم افسردگی سودمند است.
این دانه این چنین به تحکیم سیستم ایمنی بدن پشتیبانی میکند، خواص ضدپیری دارد و برای پوست و مو نیز سودمند است.
به نقل از ایندیاتایمز، با این وجود متخصصان تغذیه در هند میگویند همه این خواص را وقتی می توانید از مصرف تخم کتان بدست آورید که «دانه آسیاب شده» آن را مصرف کنید چون اگر دانههای کتان را به طور کامل و با پوست بخورید، به گمان زیاد بدون آنکه ترکیبات مقوی آن از طریق روده جذب شوند، این دانه ها همانطور با پوست از بدن دفع خواهد شد.
به این علت پودر تخم کتان یا همان دانه های آسیاب شده را مصرف کنید چون در واقع، روده نمی تواند پوسته بیرونی و سخت این دانه ها را هضم کند.