سلامتی

خبر خوب برای افرادی که به طور منظم تخم‌مرغ مصرف می‌کنند_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۷۸۳۸۳

تاریخ انتشار کردن: شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ – ۲۰:۲۸

به نقل از بهداشت نیوز یک پژوهش تازه نشان داده است که خوردن تخم مرغ در هفته به طور قابل توجهی خطر مرگ به هر علتی، به اختصاصی خطر مرگ و میر به علت بیماری های قلبی را افت می دهد. این تأثیر حتی در افرادی که کلسترول بالا دارند نیز مشاهده شده است.

این پژوهش تازه به سرپرستی محققان دانشگاه موناش استرالیا، نوشته مصرف تخم مرغ را مورد بازدید قرار داده و به طور خاص ربط آن با مرگ ناشی از بیماری قلبی در افراد مسن را بازدید کرده است، حوزه ای که تا این مدت تحقیقات کافی در رابطه آن انجام نشده است.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
صدمه های تلفن همراه برای کودکان+ اینفوگرافی | اختصاصی_اسپایدر

تخم مرغ منبع غنی از مواد مغذی است

هالی وایلد، دانشجوی دکترا و مدرس در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه موناش و نویسنده مهم این مطالعه، اظهار داشت: «تخم مرغ یک ماده غذایی غنی از پروتئین و حاوی مواد مغذی الزامی همانند ویتامین های گروه B، فولات، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین های محلول در چربی (A، D، E و K)، کولین و عناصر معدنی و ریزمغذی های بسیاری است.»

او گفت: «تخم مرغ این چنین یک منبع پروتئینی در دسترس برای سالمندان محسوب می بشود. تحقیقات نشان داده اند که سالمندانی که دچار کم شدن فیزیکی و حسی ناشی از افزایش سن می باشند، تخم مرغ را به گفتن منبع پروتئینی ترجیحی خود انتخاب کنند.»

تحلیل داده های سالمندان در استرالیا و آمریکا

محققان داده های ۸۷۵۶ فرد بالای ۷۰ سال از استرالیا و ایالات متحده را که در مطالعه ای به نام «مطالعه طولی سالمندانASPREE (ALSOP) » شرکت داشتند، مورد بازدید قرار دادند.

در این مطالعه، شرکت کنندگان مقدار مصرف تخم مرغ خود را گزارش کردند که به سه دسته تقسیم شد:

ادامه مطلب
تصاویر رویایی از یک گُل کمیاب در ایران +عکس

مصرف نکردن یا مصرف نادر (هیچ زمان یا یک تا دو بار در ماه)

مصرف هفتگی (یک تا شش بار در هفته)

مصرف روزانه (روزانه یا چند بار در روز)

سپس ربط بین مصرف تخم مرغ و مرگ ومیر ناشی از همه عوامل و مرگ های ناشی از بیماری های قلبی-عروقی و سرطان بازدید شد. در این تحلیل، محققان عوامل گوناگون از جمله ویژگی های جمعیتی، حالت سلامتی، عوامل بالینی و کیفیت کلی رژیم غذایی را در نظر گرفتند. دوره پیگیری نزدیک به شش سال می بود.

رابطه مصرف تخم مرغ و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی

نتایج نشان داد که افرادی که به طور هفتگی (یک تا شش تخم مرغ در هفته) تخم مرغ مصرف می کردند، در قیاس با افرادی که هیچ زمان یا به ندرت تخم مرغ می خوردند:

۲۹٪ کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی بودند.

۱۷٪ کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از هر علت فرد دیگر بودند.

اما ربط معناداری بین مصرف تخم مرغ و مرگ ناشی از سرطان یافت نشد.

ادامه مطلب
آرنولد زیر تیغ جراحی رفت/ عمل خطرناک آرنولد برای معاوضه مجدد دریچه قلب! + عکس_اسپایدر

محققان این چنین بازدید کردند که کیفیت رژیم غذایی چه تأثیری بر ربط بین مصرف تخم مرغ و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی دارد.

نتایج نشان داد که افرادی که رژیم غذایی با کیفیت متوسط یا بالا داشتند و به طور هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند، به ترتیب ۳۳٪ و ۴۴٪ کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی قرار داشتند.

نتایج نشان داد که افرادی که رژیم غذایی با کیفیت متوسط یا بالا داشتند و به طور هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند، به ترتیب ۳۳٪ و ۴۴٪ کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی قرار داشتند.

محققان پافشاری کردند: «نتایج مهم ما در رابطه افت مرگ ومیر ناشی از بیماری های قلبی-عروقی، حتی در افرادی با کیفیت رژیم غذایی متوسط تا بالا نیز نگه داری شد. این چنین اشکار شد که داشتن رژیم غذایی با کیفیت بالا می تواند نقش محافظتی بیشتری در این رابطه ایفا کند.»

ادامه مطلب
اتفاقی که سپس از عدم مصرف نمک بددار در بدنتان می‌افتد_اسپایدر

مصرف تخم مرغ در افراد دارای کلسترول بالا چه مقدار سودمند است؟

بر خلاف برخی از مطالعات قبلی، این تحقیق نشان داد که حتی در افرادی که دچار کلسترول بالا یا چربی خون ناسالم (دیس لیپیدمی) می باشند، ربط بین مصرف هفتگی تخم مرغ و افت خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی هم چنان برقرار است.

هالی وایلد گفت: «تحقیقات قبلی نشان داده اند که در افراد دارای کلسترول بالا، مصرف تخم مرغ امکان پذیر خطر مرگ را افزایش دهد. به همین علت، ما این ربط را در افراد مبتلا به دیس لیپیدمی نیز بازدید کردیم.»

در بین افراد دارای کلسترول بالا، آن هایی که هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند، در قیاس با افرادی که به ندرت یا هیچ زمان تخم مرغ نمی خوردند، ۲۷٪ کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی بودند.

نتیجه آن که در بین افراد دارای کلسترول بالا، آن هایی که هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند، در قیاس با افرادی که به ندرت یا هیچ زمان تخم مرغ نمی خوردند، ۲۷٪ کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی بودند.

ادامه مطلب
تصویری از نماز شهید رئیسی در مسجد جامع اموی دمشق + عکس_اسپایدر

این یافته ها نشان می دهد که در جمعیت مورد بازدید، وجود کلسترول بالا لزوماً خطرات مرتبط با مصرف تخم مرغ را افزایش نمی دهد.

در نهایت روزی چند تخم مرغ بخوریم؟

انجمن قلب آمریکا (AHA) پیشنهاد می کند که افراد سالم می توانند روزانه یک تخم مرغ کامل مصرف کنند و سالمندان با کلسترول طبیعی می توانند روزانه دو تخم مرغ بخورند.

راهنمای رژیم غذایی استرالیا و بنیاد قلب استرالیا نیز پیشنهاد می کنند که افراد دارای کلسترول طبیعی می توانند تا هفت تخم مرغ در هفته مصرف کنند.

در جمع بندی نتایج محققان نشان می دهد که مصرف تا شش تخم مرغ در هفته می تواند خطر مرگ ومیر ناشی از همه عوامل و بیماری های قلبی-عروقی را در سالمندان افت دهد. این یافته ها می توانند به تدوین دستورالعمل های غذایی مبتنی بر شواهد برای سالمندان پشتیبانی کنند.

منبع: خبر آنلاین

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا