این نوشیدنی ها را داغ داغ نخورید!_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۷۴۹۸۹
تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ – ۱۰:۳۸
به نقل از بهداشت نیوز، طی این مطالعات اشکار شد افرادی که زیاد تر قهوه و چای مینوشند، ۲.۸ برابر زیاد تر از افرادی که علاقهای به نوشیدن نوشیدنیهای گرم ندارند، در معرض خطر ابتلا به سرطان مری قرار دارند.
در این کارآزمایی این چنین از شرکتکنندگان در رابطه با دمای مطلوب نوشیدنیشان پرسیده شد؛ این که دوست دارند نوشیدنی خود را با چه دمایی بنوشند؟ گرم یا زیاد داغ؟
اشکار شد افرادی که نوشیدنی را با دمایی همچون دمای معادل دمنوش (گرم) ترجیح خواهند داد، نسبت به افرادی که بهکل نوشیدنی گرم مصرف نمیکنند، تنها ۲.۷ برابر گمان ابتلا به سرطان مری دارند؛ در حالی که خطر ابتلا به سرطان مری در علاقهمندان به دمای زیاد داغ، بیشتر از ۴.۱ برابر است.
صدمه حرارتی، محتملترین خطری است که علاقهمندان به نوشیدنیهای گرم را تهدید میکند
مطابق حرف هایی دکتر استفان برگس، نویسنده این مطالعه، و این چنین بر پایه نتایج منتشرشده در مجله Clinical Nutrition، مصرف قهوه با دمای بالا، خطر ابتلا به هیچ سرطانی جز سرطان مری را در پی ندارد. احتمالا تنها مسئلهی مثبت برای طرفداران قهوه همین باشد!
محققان میگویند هرچند که مصرف قهوه خطر ابتلا به دیگر سرطانها [به جز سرطان مری] را در بر ندارد، اما احتمالیترین خطری که نوشیدن یک نوشیدنی داغ برای فرد به وجود خواهد آورد، صدمه به گلو و خطر راه اندازی سلولهای خطرناک است.
مطابق باور کارشناسان، این صدمه حرارتی در رابطه همه نوشیدنیهای داغ صدق میکند و تنها به مصرف قهوه و چای محدود نمیبشود.
پرهیز از نوشیدن قهوه با دمای زیاد بالا، یک تمرین نتیجهقسمت برای پیشگیری از خطرهای احتمالی است
اگر مادامی حس کردید با نوشیدن مایعات داغ، گلوی شما دچار صدمه و اذیت میبشود، در کنار مراجعه به پزشک، تلاش کنید مصرف نوشیدنیهای داغ را به حداقل برسانید. کم کم ناظر نتایج مطلوب این کار خواهید می بود.
منبع:
خبرآنلاین
telegraph
دسته بندی مطالب