زنان باردار این نوع لبنیات را مصرف نکنند_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۶۸۹۹
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ – ۲۳:۳۵
به نقل از بهداشت نیوز دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خبرداد: لبنیات فله به علت داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کمچرب، خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله چاقی، دیابت نوع دو و بیماریهای قلبیـعروقی را افزایش میدهد. این چنین شیرهای خام و غیرپاستوریزه میتوانند عامل انتقال بیماریهایی همانند تب مالت و سل باشند.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت پافشاری کرد: شیر کمچرب پاستوریزه به علت دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامینهای محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، قیمت غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد. بر این مبنا، پیشنهاد میبشود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی بهاختصاصی زنان باردار حذف و لبنیات پاستوریزه کمچرب جانشین بشود.
دسته بندی مطالب




