هشدار سازمان غذا و دارو برای مصرف بادام زمینی فلهای_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۶۳۴۴
تاریخ انتشار کردن: شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ – ۲۲:۰۴
به نقل از بهداشت نیوز، مدیر نظارت و برسی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو نسبت به خطرات جدی کرهبادامزمینیهای فلهای و فرآوردههای تخمیری غیراستاندارد هشدار داد و پافشاری کرد: تنها محصولات با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو برای مصرف ایمن می باشند.
مریم شیرانی از نتایج بازدیدهای تازه مبنی بر سلامت محصولات غذایی فلهای خبر داد و او گفت: برخی از کرهبادامزمینیها که در عطاریها یا فروشگاهها بهصورت فلهای به فروش میرسند، امکان پذیر به علت عدم مراعات اصول بهداشتی، حاوی آلودگیهای برخی از کرهبادامزمینیها که در عطاریها یا فروشگاهها بهصورت فلهای به فروش میرسند، امکان پذیر به علت عدم مراعات اصول بهداشتی، حاوی آلودگیهای میکروبی، سموم قارچی خطرناک (همانند آفلاتوکسین) و حتی فلزات سنگین باشند میکروبی، سموم قارچی خطرناک (همانند آفلاتوکسین) و حتی فلزات سنگین باشند.
این مقام مسئول افزود: تنها مصرف کره بادام زمینیهای بستهبندیشده و دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو ایمن است و مصرفکنندگان باید از خرید محصولات فاقد مشخصات بهداشتی و نظارتشده اجتناب کنند.
شیرانی این چنین درمورد خطرات محصولات تخمیری تازه، همانند کیمچی و کفیر، هشدار داد و اظهار کرد: این محصولات اگر در شرایط غیراستاندارد تشکیل شوند، میتوانند حامل میکروارگانیسمهای بیماریزا و سموم قارچی باشند که سلامت مصرفکننده را تهدیدمحصولات تخمیری تازه، همانند کیمچی و کفیر اگر در شرایط غیراستاندارد تشکیل شوند، میتوانند حامل میکروارگانیسمهای بیماریزا و سموم قارچی باشند میکند.
وی پیشنهاد کرد: مصرفکنندگان به زمان خرید هر نوع فرآورده تخمیری، چه سنتی و چه تازه، باید به برچسبهای بهداشتی، شماره پروانه ساخت، تاریخ تشکیل و انقضا دقت کنند و از خرید محصولات فاقد نظارت سازمان غذا و دارو پرهیز کنند.
مدیر نظارت و برسی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در آخر پافشاری کرد: سلامت جامعه در گرو انتخابهای آگاهانه است و هر محصول غذایی که ادعای سلامتی میکند، تنها وقتی قابل مطمعن است که تحت نظارتهای بهداشتی و تایید سازمان غذا و دارو قرار گرفته باشد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]




