مسئلهای مهم درمورد افزایش مصرف قند که تعداد بسیاری افراد نمیدانند_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۶۸۷۴
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ – ۱۱:۵۳
به نقل از بهداشت نیوز محققان خرید مواد غذایی خانوارهای آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۹ را تجزیه و تحلیل کرده و آنها را با دادههای آب و هوای محلی قیاس کردند. به ازای هر ۱.۸ درجه فارنهایت افزایش دما، مصرف قند به ازای هر نفر در روز ۰.۷ گرم افزایش یافت. زیاد تر این افزایش در مصرف نوشابه، آبمیوه و دسرهای یخزده می بود.
«پن هی»، نویسنده مهم مطالعه از دانشگاه کاردیف در بریتانیا، او گفت: «مسائل بهداشت عمومی مربوط به مصرف قند به طور گسترده مورد او گفت و گو قرار گرفته است، اما اگر تعامل با تغییرات اقلیمی را در نظر بگیریم، اوضاع بدتر خواهد شد.»
محققان تخمین میزنند که اگر گرمایش جهانی با شدت جاری خود ادامه یابد، مصرف قند افزودنی میتواند تا سال ۲۰۹۵ تقریباً ۳ گرم در روز افزایش یابد.
انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میکند مصرف قند افزودنی به ۳۶ گرم در روز برای مردان و ۲۵ گرم برای زنان محدود بشود، چراکه مصرف بیشتر از حد قند افزودنی خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
«شارلوت کوکوفسکی»، محقق دانشگاه کمبریج در بریتانیا، او گفت: «شواهد در رابطه چگونگی تحول الگوهای غذایی ناشی از گرمای شدید تا این مدت نسبتاً کم است.»
او او گفت: «این تحقیق مسیری را که از طریق آن تغییرات اقلیمی میتواند بر سلامت انسان تأثیر بگذارد، برجسته میکند.»
کوکوفسکی افزود: «آنچه به اختصاصی دلواپسکننده است این است که صدمهپذیرترین گروهها هم زیاد تر در معرض گرمایش می باشند و هم زیاد تر در معرض خطر بیماریهای مرتبط با رژیم غذایی قرار دارند.»
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب
[ad_2]



