سلامتی

مصرف زیاد گوشت قرمز چه بلایی سرتان می آورد_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۸۶۲۱۲

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ – ۱۷:۵۶

به نقل از بهداشت نیوز، محققان گزارش خواهند داد که سطح بالای TMAO (تری متیل آمین N-اکسید) در خون- یک محصول جانبی هضم گوشت قرمز و دیگر غذاهای حیوانی توسط باکتری‌های روده- با افزایش خطر ابتلا به آنوریسم آئورت شکمی (AAA) مرتبط است.

محققان در یادداشت‌های پیش‌عرصه انها گفتند که AAA وقتی رخ می‌دهد که یک برآمدگی در آئورت، شریان بزرگی که از بین تنه عبور می‌کند، تشکیل بشود.

محققان انها گفتند که اگر این برآمدگی پاره بشود، در ۸۰ درصد موارد که در خارج از بیمارستان رخ می‌دهد، کشنده است.

دکتر «اسکات کامرون»، محقق ارشد و رئیس قسمت پزشکی عروقی در کلینیک کلیولند، او گفت: «این نتایج مشخص می کند که مقصد قرار دادن سطح TMAO امکان پذیر به پیشگیری و درمان بیماری آنوریسم بدون نیاز به جراحی پشتیبانی کند.»

محققان انها گفتند که میلیون‌ها بیمار هر ساله به AAA مبتلا خواهد شد.

به طور معمول، دیواره آئورت به قدر کافی قوی است که سختی مداوم خون پمپ شده از قلب را تحمل کند. هنگامی بخشی از آئورت ضعیف می‌بشود، یک برآمدگی خطرناک در آنجا راه اندازی می‌بشود و با بزرگ‌تر شدن آن، خطر پارگی اش نیز افزایش می‌یابد.

کامرون او گفت: «اکنون، جراحی یا استنت‌گذاری تنها گزینه‌های درمانی برای آنوریسم آئورت شکمی (AAA) می باشند و هیچ آزمایش خونی برای پیش‌بینی این که چه فردی در معرض خطر آنوریسم است، در دسترس نیست.»

محققان انها گفتند بیماران مبتلا به AAA طبق معمولً تا وقتی که آئورت پاره نشود و علتخونریزی گسترده در داخل بدن آنها نشود، هیچ علامتی ندارند.

برای مطالعه تازه، محققان داده‌های ۲۳۷ اروپایی و ۶۵۸ آمریکایی، از جمله افراد سالم و افراد مبتلا به AAA را تجزیه و تحلیل کردند.

نتایج نشان داد که سطح بالای TMAO در خون با خطر بیشتر از سه برابر شدن AAA مرتبط است.

محققان انها گفتند که سطح بالای TMAO این چنین با خطر بیشتر از دو برابر شدن آنوریسم با رشد سریع که می‌تواند بالقوه خطرناک باشد، مرتبط است.

به حرف های محققان، این یافته این چنین می‌تواند به افرادی که در معرض خطر AAA می باشند پشتیبانی کند تا با افت مصرف گوشت قرمز، اقداماتی را برای محافظت از خود انجام بدهند. پیری، سیگار کشیدن و دیگر مشکلات پزشکی به گفتن عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به این اختلال شناخته شده‌اند.

دکتر «استنلی هازن»، محقق ارشد و رئیس علوم قلب و عروق و متابولیک در کلینیک کلیولند، در یک بیانیه خبری او گفت: «TMAO توسط میکروب‌های روده ساخته می‌بشود و سطح آن زمان خوردن محصولات حیوانی و گوشت قرمز بالاتر است.»

او او گفت: «داروهایی که این مسیر را مقصد قرار خواهند داد، در مدل‌های پیش‌بالینی مانع از تشکیل و پارگی آنوریسم خواهد شد، اما تا این مدت برای انسان در دسترس نیستند. به اشتراک گذاشتن این نتایج مهم است چون نشان خواهند داد که رژیم غذایی در پشتیبانی به پیشگیری یا درمان بیماران مبتلا به اتساع آئورت یا آنوریسم اولیه در قیاس با روش بالینی جاری که تا زمان نیاز به جراحی نظارت می‌بشود، چه مقدار مهم است.»

با این حال، محققان خاطرنشان کردند که برای ربط مستقیم رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و محصولات حیوانی با AAA، مطالعات بیشتری ملزوم است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا