یک روش ساده گیاهی برای درمان “کبد چرب”

به نقل از بهداشت نیوز، تعداد بسیاری از افراد در صورت روبه رو با بیماری یا عارضه خاصی، فکر میکنند که برای درمان بیماری خود حتماً باید متوسل به مصرف داروهای شیمیایی یا نسخههای پیچیده شوند!
اما بر پایه آموزههای طب سنتی، اکثر بیماریها حتی برخی از بیماریهای صعبالعلاج، درمانهایی زیاد ساده و بر پایه اصلاح تغذیه و مراعات برخی از پرهیزها دارند؛ بهطور مثال امروزه “کبد چرب” بیماریای است که تعداد بسیاری از مردم کشورمان به آن دچار می باشند و در طب نوین برای درمان این بیماری، انواع و اقسام داروهای شیمیایی با عوارض زیاد تجویز خواهد شد و در تعداد بسیاری از موارد، این داروهای شیمیایی نتیجه چندانی در درمان کبد چرب ندارند!
دلنشین این که همین بیماری کبد چرب در انواع و اقسام خود حتی در موارد حاد و گسترشیافته آن که بعضی اوقات تبدیل “سیروز کبدی” میبشود، پروسه درمان ساده و بدون عارضهای بر پایه دستورات طب سنتی دارد و در اکثر موارد در صورت مراعات برخی تدبیرها ساده و پرهیزات اراعهشده از سوی طبیب، بهراحتی در بازه وقتی نزدیک به ۲ماهه درمان میبشود.
یکی از ترکیبات عمومی برای درمان کبد چرب، منفعت گیری از “خاکشیر” است که یقیناً کاربردهای خاکشیر در حوزه درمانهای طب سنتی زیاد گسترده است؛ منفعت گیری از جوشانده یک تا دو قاشق غذاخوری خاکشیر بهصورت ناشتا، نقش زیاد چشمگیری در درمان کبد چرب و عوارض کبدی دارد یقیناً کنار مصرف خاکشیر باید دیگر پرهیزات و تدبیرها ملزوم را نیز مراعات کرد همانند پرهیز از مصرف آب یخ، پرهیز از مصرف روغنهای مایع تراریخته حاضر در بازار و… .
دانههای ریز معجزهگر “خاکشیر” میتواند شما را در درمان:
ـ دفع سنگ کلیه
ـ درمان ضعف معده
ـ درمان لکهای صورت
ـ درمان تورم لوزهها
ـ بهبود جوش صورت
ـ درمان مشکلات کبدی
ـ بهبود یبوست
پشتیبانی دهد.
مصرف صبح ناشتا یک لیوان خاکشیر همراه با عسل، آبلیمو ترش تازه و آب گرم نیز میتواند اثرات درمانی گستردهای داشته باشد.
یقیناً نباید از دیگر تدبیرها الزامی برای سلامت کبد هم غافل شد:
ــ پرهیز از مصرف آب یخ بهاختصاصی در زمانهایی که دمای بدن بالاتر از حد طبیعی است همانند زمان خروج از حمام یا بعد از فعالیتهای سنگین ورزشی و بدنی
ــ پرهیز از مصرف آب بین غذا و یک ساعت قبل و سپس از صرف غذا
ــ جویدن کامل لقمههای غذا و پرهیز از سریع خوردن
ــ اجتناب از مصرف روغنهای مایع تراریخته حاضر در بازار و جایگزینی آنها با روغنهای سالمی همانند روغن زیتون، روغن کنجد، روغن ارده کنجد، روغن شحم گاوی، روغن دنبه و روغن زرد
ــ پرهیز از مصرف نوشابههای گازدار و زیاد سرد
ــ پرهیز از مصرف بیرویه بستنیها بهاختصاصی بستنیهای صنعتی
ــ اجتناب از مصرف مواد غذایی فراوریشده صنعتی حاوی مواد نگهدارندهای همانند “بنزوات سدیم”
ــ پرهیز از مصرف فستفودها و مواد کمپوتی و کنسروی
ــ اجتناب از مصرف مواد غذایی لزج همانند ماکارونی صنعتی، لازانیا و پنیر پیتزا
ــ مزمزه مقداری نمک طبیعی (سنگنمک آسیابشده) در ابتدا و انتهای غذا
ــ انجام ورزش روزانه حداقل نیم ساعت
ــ پرهیز از پرخوری و درهمخوری.