با این ۵ نادرست چای را تبدیل به سم میکنید_اسپایدر

 [ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۵۲۷۰
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۳:۲۳
به نقل از بهداشت نیوز چای یک نوشیدنی سالم و معطر است و تعداد بسیاری از مردم عادت دارند آن را سپس از غذا بنوشند. با این حال، اگر برخی اشتباهات رایج را مرتکب شوید، این اشتباهات میتواند برای سلامتی زیان اور باشد.
به حرف های کارشناسان، باید به زمان دم کردن، دما و مقدار برگ چای مورد منفعت گیری دقت کنید. پنج نادرست رایج وجود دارد که برای نوشیدن چای سالم و سودمند باید از آنها اجتناب کنید:
دم کردن چای غلیظ:
پیشنهاد میبشود برای هر فنجان از یک قاشق چایخوری برگ چای منفعت گیری کنید و برای مقادیر زیاد تر، یک قاشق چایخوری اضافی. چای زیاد غلیظ حاوی درصد بالایی از کافئین است که میتواند سیستم عصبی را بیشتر از حد تحریک کند و تانن دارد که میتواند تبدیل اختلالات روده و یبوست بشود. این چنین یک ادرارآور قوی است، به این علت بهتر است از مصرف بیشتر از حد آن خودداری کنید.
دم کردن چای برای زمان طویل، به خصوص چای قدیمی:
چای قدیمی زیاد تر مزایا سلامتی خود را از دست میدهد و این چنین به میکروارگانیسمهای بیماریزا اجازه رشد میدهد که میتوانند علتمشکلات سلامتی شوند. به این علت، بهتر است هر بار چای تازه تهیه کنید.
نوشیدن چای زیاد داغ:
نوشیدنیهای زیاد داغ، غشاهای مخاطی گلو، مری و معده را تحریک میکنند که میتواند تبدیل تشکیل زخم بشود و خطر عفونت و تشکیل تومورهای بدخیم را افزایش دهد.
نوشیدن چای با معده خالی:
پیشنهاد میبشود نیم ساعت بعد از غذا خوردن چای بنوشید، چون علتهضم غذا میبشود و به شدت بخشیدن به سوخت و ساز بدن پشتیبانی میکند. نوشیدن آن با معده خالی میتواند به علت تاثییر گرسنگیآور عصاره برگ چای، اشتها را سرکوب کند.
نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا خوردن:
برخی از اجزای چای امکان پذیر مانع جذب پروتئین، آهن و دیگر مواد مغذی مهم شوند، به این علت بهتر است نیم ساعت بعد از غذا خوردن صبر کنید و سپس چای بنوشید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
دسته بندی مطالب
[ad_2]




