سلامتی

این ماده غذایی کلسترول را افت می‌دهد و آلزایمر را دور می‌کند_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۶۷۸۴۴

تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۰۷ شهریور ۱۴۰۳ – ۲۱:۰۸

به نقل از بهداشت نیوز سیر از مواد غذایی پر طرفدار در ترکیبات مواد غذایی ایرانی‌ها است و ترکیبات مفیدی برای سلامتی دارد؛ سیر حاوی ترکیباتی با خواص دارویی قوی، زیاد مغذی با کالری زیاد کم است و می‌تواند به محافظت در برابر بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی پشتیبانی کند.

سیر حاوی ترکیباتی با خواص دارویی قوی، زیاد مغذی با کالری زیاد کم است. سیر می‌تواند به محافظت در برابر بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی پشتیبانی کند و ترکیبات فعال حاضر در سیر می توانند سختی خون را افت دهند. سیر سطح کلسترول را بهبود می‌بخشد و امکان پذیر خطر بیماری قلبی را افت دهد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
مصرف زیاد نمک سلامت استخوان‌هایتان را نشانه می‌گیرد_اسپایدر

سیر حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که امکان پذیر به پیشگیری از بیماری آلزایمر و زوال عقل پشتیبانی کند. این چنین مکمل های سیر امکان پذیر کارکرد ورزشی را بهبود بخشند. خوردن سیر امکان پذیر به سم زدایی فلزات سنگین در بدن پشتیبانی کند و سلامت استخوان ها را بهبود بخشد.

سیرخام یک منبع خوب از منگنز، ویتامین B۶ این چنین حاوی کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B۱ است. سیر به انواع گوناگون (خام، پخته و ترشی) مصرف می‌بشود و همه اشکالش نسبت به اندازه‌اش سرشار از مواد مغذی شامل ویتامین‌های گروه B و آنتی اکسیدان‌های ضد سرطان است که می‌تواند طیف وسیعی از مزایای سلامتی را در برگیرد. اما امکان پذیر با برخی داروها تداخل داشته باشد.

نتایج برخی مطالعات مشخص می کند سیر امکان پذیر جواب ایمنی بدن را تحکیم کند. یک مطالعه ۱۲ هفته‌ای روی انسان مشخص می کند مصرف روزانه مکمل سیر در قیاس با دارونما، سرماخوردگی را تا ۶۳ درصد افت می‌دهد. این چنین نتایج مطالعه فرد دیگر نشان داده عصاره سیر قدیمی شده در دوزهای بالا (۲.۵۶ گرم در روز) روزهای بیماری ناشی از سرماخوردگی یا آنفولانزا را تا ۶۱ درصد افت می دهد. مطالعه سوم شواهد را ناکافی نشان داد و او گفت که به داده‌های بیشتری نیاز است.

ادامه مطلب
چهره غمگین عراقچی در مراسم گرامیداشت شهادت حاج قاسم + عکس_اسپایدر

بنابر اظهار دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، نتایج مطالعات بسیاری که بر روی انسان انجام شده، مشخص می کند سیر می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سختی خون در افراد مبتلا به سختی خون بالا داشته باشد. در واقع، نتایج یک مطالعه نشان داد که ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی‌گرم عصاره سیر قدیمی شده به اندازه داروی فشارخون «آتنولول» در افت سختی خون در زمان ۲۴ هفته موثر است. برای مشاهده این مزایا، باید روزانه مقدار زیاد بسیاری سیر مصرف کنید – تقریباً چهار حبه.

خوردن سیر می‌تواند سطح LDL یا کلسترول “بد” و کلسترول کل را افت دهد. تحقیقات نشان داده مصرف مکمل‌های سیر امکان پذیر LDL و کلسترول تام را در افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند ۱۰ تا ۱۵ درصد افت دهد.

سیر امکان پذیر کلسترول را افت دهد و دقت بسیاری به تأثیر مثبت بالقوه سیر بر سلامت قلب و عروق شده است. این چنین سیر خام امکان پذیر از سرطان جلوگیری کند. موسسه تحقیقات سرطان آمریکا مشخص می کند که مصرف مقادیر زیاد سیر امکان پذیر خطر ابتلا به سرطان های پانکراس، مری، پروستات و سینه را افت دهد. علاوه بر این، موسسه ملی سرطان می گوید تجزیه و تحلیل داده ها نشان داده است که هر چه مقدار سیر خام و پخته مصرف شده زیاد تر باشد، خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ افت می یابد.

ادامه مطلب
تصویری از زریبار بزرگترین دریاچه آب شیرین ایران_اسپایدر

نشان داده شده است که ترکیبات گوگرد حاضر در سیر به محافظت در برابر صدمه اندام ناشی از سمیت فلزات سنگین، وقتی که سیر در دوزهای بالا مصرف می بشود، پشتیبانی می کند. مطالعه ای که کارمندان یک کارخانه باتری ماشین را – که در طول کارشان در معرض سطوح بالای سرب قرار داشتند – به زمان چهار هفته ردیابی کرد، نشان داد که مصرف سیر علتکاهش ۱۹ درصدی سطح سرب در خون آنها می بشود. این چنین علائم سمیت همانند سردرد و سختی خون بالا را افت داد. کارمندان سه دوز سیر در روز مصرف کردند که در نهایت در افت علائم بهتر از داروی D-penicillamine می بود.

یک قاشق غذاخوری سیر خام حاوی ۲۰ گرم کالری، ۵ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات، صفر گرم سدیم و صفر گرم شکر است.

ادامه مطلب
این علائم می گوید گرمازده شده اید/ فورا این عمل های را انجام دهید_اسپایدر

برخی افراد امکان پذیر عکس العمل‌های نامطلوبی به سیر یا سیر تخمیر شده داشته باشند. این چنین می‌تواند با برخی داروها عکس العمل منفی نشان دهد. قبل از افزودن سیر به رژیم غذایی یا مصرف مکمل سیر، به خصوص در دوزهای بالا، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

بنابر اظهار دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، از آنجایی که سیر می‌تواند خون را رقیق کند، خوردن مقادیر زیاد سیر می‌تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. این چنین می تواند با دیگر رقیق کننده‌های خون همانند salicylate (aspirin)، warfarin (Coumadin) و clopidogrel (Plavix) عکس العمل نشان دهد. سیر این چنین امکان پذیر با داروی ضد HIV ساکویناویر تداخل داشته باشد.

در برخی از افراد، سیستم ایمنی سیر را به نادرست به گفتن یک تهدید تشخیص داده و علتواکنش آلرژیک می بشود. علائم آلرژی سیر شامل التهاب پوست، کهیر، احتقان بینی یا آبریزش بینی، خارش بینی، عطسه کردن، خارش یا آبریزش چشم، تنگی نفس یا خس‌خس سینه، تهوع و استفراغ، گرفتگی معده و اسهال می‌بشود. شدت علائم می‌تواند متفاوت باشد.

ادامه مطلب
این دمنوش‌ها شما را از بی‌خوابی نجات می‌دهد +نحوه تهیه_اسپایدر

افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون منفعت گیری می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند. این چنین افرادی که قرار است تحت عمل جراحی قرار می گیرند، باید ۷ تا ۱۰ روز پیش از جراحی، از خوردن سیر خودداری کنند. چون سیر زمان خونریزی را طویل‌تر می‌کند.


منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا