بلاخره پوست میوه ها را بخوریم یا نه؟/ روش از بین بردن آفت کش ها روی پوست میوه و سبزیجات_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۷۶۷۵۲
تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ – ۰۷:۳۳
به نقل از بهداشت نیوز، بر پایه دادههای انتشار شده در وبسایت سلامت ویدال، پوست کندن یک میوه یا سبزی تا ۲۵ درصد از ریزمغذیهای الزامی آن را از بین می برد.
خطرات ناشی از پوست میوهها و سبزیجات
ماموریت مهم آفتکشها دور نگه داشتن جوندگان، نرم تنان و حشرات از میوهها و سبزیجات است. این حق ماست که به هر قیمتی شده از مصرف مواد شیمیایی اجتناب کنیم، چون این مواد حاوی ترکیباتی سرطان زا می باشند و مصرف منظم آنها میتواند تبدیل بیماریهای جدی بشود.
منفعت گیری از آفتکشها در فرانسه به خوبی کنترل میبشود و ۹۷٪ از محصولات فروخته شده در این سرزمین حاوی سطحی کمتر از حداقل باقیمانده مجاز (MRL) از آفتکش مطابق با مقررات است.
۳ درصد باقیمانده شامل فلفل، گوجه فرنگی، اسفناج، نارنگی، کاهو و انگور می باشند، میوهها و سبزیجاتی که به طور مرتب مصرف می شوند. حال سوال اینجاست که آیا میوه و سبزیجات با برچسب اورگانیگ (BIO) میتواند جانشین مناسبی برای در امان ماندن از آفتکشها باشد؟
آیا میوه و سبزیجات ارگانیک نیز حاوی آفتکش است؟
میوه ها و سبزیجات ارگانیک متأسفانه عاری از مواد شیمیایی نیستند، هرچند که کمتر از سایرین به این مواد آغشته می باشند. بر پایه گزارش آژانس ملی ایمنی غذا و سلامت از هر ده غذای ارگانیک، یک مورد حاوی بقایایی از آفت کش است، در حالی که برای بقیه میوه و سبزیجات غیر ارگانیک، این مقدار یک مورد از هر دو مورد است. به این علت ترجیحا بهتر است تا از محصولات کشاورزی ارگانیک منفعت گیری بشود، بدون این که فراموش کنید همیشه آنها را به خوبی بشویید.
راه حل دور ماندن از آفت کشها؟
راه حلهای فرد دیگر نیز وجود دارد تا از خود در برابر علف کشها، قارچ کشها، حشره کشها یا حتی نیتراتها محافظت کنید و در عین حال قسمت بسیاری از مواد مغذی حاضر در میوهها و سبزیجات تازه را نگه داری کنید. اگر میخواهید که پوست میوهها را جدا کنید بهتر است که این کار را با یک پوستکن که قسمت نازکی از پوست میوهها را جدا میکند انجام دهید. این کار علتمیبشود که تعداد بسیاری از مواد معدنی و ویتامینهای حاضر در نزدیکی پوستمیوهها به خوبی نگه داری بشود.
برای برخی از سبزیجات همانند کدو سبز، بادمجان یا خیار، می توانید بعد از آنکه آنها را به خوبی شستید، بخشی از پوستشان را نگه دارید. برای سبزیجات با پوستی ضخیمتر همانند سیب زمینی، هویج، تره فرنگی و شلغم می توان آنها را قبل از مصرف با یک اسفنج زبر یا یک مسواک به خوبی شستشو داد تا بتوان به قدر کافی با از بین بردن باقی مانده آفت کش ها از همه مزایای آنها منفعت مند شوید!
منبع: یورونیوز
دسته بندی مطالب