پنیر را با این ۱۶ ماده غذایی نخورید!_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۴۳۱۱
تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ – ۱۲:۰۹
به نقل از بهداشت نیوز، در این مقاله به شما میگوییم که چه چیزی را با پنیر نباید بخوریم، خوردن چه خوراکیهایی با پنیر سودمند و خوردن چه خوراکیهایی با پنیر ممنوع است است و زمان مناسب برای خوردن پنیر چه موقع از روز است.
زمان مناسب برای خوردن پنیر
احتمالا شما هم جزو افرادی باشید که عادت کردهاید خوردن پنیر را به وعده صبحانه بیندازید. اما پژوهشگران و حتی متخصصان طب سنتی پیشنهاد فرد دیگر دارند. آنها میگویند خوردن پنیر آن هم به گفتن اولین وعده غذایی در روز، اصلا کار درستی نیست. بهتر است پنیر را برای وعده شام و قبل از خواب بخورید.
احتمالا دلنشین باشد بدانید که مصرف پنیر برای سلامت دندانها، مخصوصا قبل از خواب سودمند است، یقیناً فراموش نکنید که جای مسواک زدن و دهانشویه را نمیگیرد. اما علت این نوشته چیست؟ شیر و فرآوردههای آن همانند پنیر، در طب سنتی طبع سرد وتر دارند. حتما میدانید که بهترین روش درست کردن پنیر هم پاستوریزه کردن شیر و سپس درست کردن پنیر است.
هر چند برخی انواع پنیر صبحانه با شیری که پاستوریزه نشده است، تهیه خواهد شد. به هر حال سپس از پاستوریزه شدن شیرها، برخی افزودنیها و نگهدارندهها با شیر افزوده خواهد شد. این نوشته هم مضاف بر سردی این فرآورده لبنی میبشود.
به همین علت میتواند خوردن پنیر با نفخ شکم یا کولیت همراه باشد و مشکلات گوارشی را به وجود بیاورد. در عین حال اگر پنیر را با مواد غذایی که آنها هم طبع سرد دارند، منفعت گیری کنید، حالت مقداری پیچیدهتر میبشود و مصرف مداوم آنها، خطراتی را برای سلامتی به همراه دارد.
خوردن پنیر با هندوانه
همان گونه که گفتیم پنیر طبع سرد وتر دارد، هندوانه هم یکی از میوههایی است که برای طبع سرد خود، معروف است. هر چند ترکیب پنیر و هندوانه زیاد لذیذ است و کلی هم طرفدار دارد، ولی مصرف آنها با همدیگر علتابراز عارضهها و بیماریهای گوناگون شامل دیابت، اختلالات عصبی، گوارشی و … میبشود. حتی مصرف سردیهای زیاد میتواند عمر را مختصر کند.
از طرفی پنیر پروتئین بسیاری دارد و بدن برای تجزیه کردن این مولکولهای پروتئینی پیچیده، نیاز به انرژی بسیاری دارد. این انرژی باید توسط بدن دریافت بشود. هنگامی پنیر را با هندوانه میخورید، تجزیه این مولکولها به انرژی بیشتری هم نیاز اشکار میکند؛ به این علت بهتر است پنیر را به طور مداوم و زیاد با هندوانه مصرف نکنید.
خوردن پنیر با خیار و گوجه فرنگی
خیار و گوجه فرنگی هم طبع سردی دارند و مصرف آنها با هم همانند مصرف هندوانه با پنیر، علتایجاد نفخ و سردی و در نتیجه جهت ابراز بیماریهای گوارشی میبشود. پیشنهاد میبشود که پنیر را اگر با خیار و گوجه یا هندوانه مصرف کنید، گردو را هم به این ترکیب اضافه کنید.
مقدار مناسب برای این ترکیب هم نصف/ نصف است، یعنی ۵۰ درصد را گردو و ۵۰ درصد دیگر را پنیر، هندوانه، گوجه فرنگی و خیار. در این صورت سردی غالب نمیبشود و به نوعی خنثی خواهد شد.
خوردن پنیر با حبوبات
یکی از چیزهایی که نباید با پنیر بخوریم انواع حبوبات است. ترکیب پنیر با حبوبات پخته یک ترکیب متداول مخصوصا در غذاها و سالادهای مکزیکی است. پنیر، لوبیا، سس تند و گواکامول، یک دستور العمل یقین برای تشکیل نفخ، راه اندازی گاز معده و دیگر مشکلات مربوط به هضم غذا است.
لوبیا به خودی خود علتایجاد نفخ معده میبشود و به همین علت هم پیشنهاد میبشود که آن را قبل از طبخ، برای حداقل ۸ ساعت در مقداری آب خیس کنید تا مقدار نفخ آن کم بشود. ولی اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، تلاش کنید پنیر را از لوبیا جدا کنید، چون این کار علتتشدید مشکلات گوارشی میبشود.
خوردن پنیر با گوشت
انواع پنیر پخت و پز در تهیه غذاهای گوناگون منفعت گیری خواهد شد. کوفتههای پنیری، گوشت در فوندو، املت گوشت با پنیر و … جزو غذاهایی می باشند که پروتئین زیاد بالایی دارند. در نتیجه طبیعتا هضمشان هم زیاد سخت است؛ به این علت برای افت مشکلات گوارشی به فوندو باید سبزیجات خرد شده اضافه کنید، از به کار بردن پنیر در کوفته هم پرهیز کنید.
در ضمن املت با گوشت نیز غذای سنگینی است که با پنیر سنگینتر هم میبشود. بعد یا مقدار گوشت را کم کنید یا مقدار پنیر را در غذا افت دهید.
مصرف پنیر با بادام؛ خوب است یا بد؟
پنیر را با چی نخوریم؟ بادام یکی از مواد غذایی است که اگر با پنیر مصرف بشود، علتابراز مشکلات گوارشی میبشود. ترکیب پنیر و بادام میتواند به تشکیل سنگ کلیه و مثانه منتهی بشود؛ به این علت تا حد ممکن این ترکیب را مصرف نکنید.
خوردن پنیر با ماست چکیده
ماست چکیده یکی دیگر از مواد لبنی است که در صورت مصرف کردن با پنیر میتواند علتایجاد لک و پیس روی پوست بشود.
خوردن پنیر با سبزیجات
یقیناً که سبزیجات طیف گسترده و مختلفی را شامل خواهد شد، به همین علت هم امکان پذیر مقداری این دستهبندی بزرگ به نظر برسد، ولی تقسیمبندی آن ها، کار را راحتتر میکند. برای مصرف سبزیجات با پنیر، از مثالهایی منفعت گیری کنید که طعم نسبتا ملایمی دارند. برای مثال رازیانه، گزینه خوبی است. اگر هم به فکر درست کردن یک سالاد با پنیر هستید، سبزیهایی که مقداری طعم فلفلی دارند همانند آرگوولا و رادیکیو (نوعی کاهوی قرمز که از نظر ظاهری همانند کلم قرمز است) ترکیبی عالی میسازند.
از طرف دیگر از ترکیب سبزیهایی همانند کلم بروکلی، هویج، لوبیا سبز، کرفس و گل کلم با پنیر اجتناب کنید. این سبزیجات برای اضافه کردن به پنیر چندان مناسب نیستند، مخصوصا اگر به طور پخته یا آبپز شده آنها را به کار ببرید. در صورت امکان این سبزیها را به طور خام به پنیر اضافه کنید.
پنیر با مرکبات یا میوههای پر اسید
درست است که پرتقال، گریپ فروت، کیوی و آناناس طعمهای دلانگیزی دارند، اما نه برای ترکیب کردن با پنیر. این در حالی است که میوههایی همانند سیب، گلابی، انگور و انجیر، حسابی با پنیر هماهنگ خواهد شد، حتی اگر آنها را به طور میوه خشک به کار ببرید.
پنیر را با چه مواد غذایی بخوریم؟
در کنار موادی که خوردن آنها همراه با پنیر پیشنهاد نمیبشود و زیان اور است، برخی از خوراکیها هم یک ترکیب سودمند با پنیر میسازند. گردو، زیره، سیاه دانه، ترخون، کشمش، انگور و آویشن جزو مواردی می باشند که ترکیب عالی با پنیر میسازند. علاوه بر این خوردن این مواد غذایی با پنیر به گفتن غذا برای شام پیشنهاد میبشود.
عسل هم یکی دیگر از مواد غذایی است که برای خاطر طعم گرم، میتواند علتمتعادل شدن طبع سرد وتر پنیر بشود. برخی هم پنیر را با مربا میخورند. ترکیب پنیر و انواع مربا هم علاوه بر خوشمزه بودن، از مقدار سردی طبع پنیر میکاهد.
چرا باید پنیر را با گردو بخوریم؟
علت پیشنهاد به خوردن پنیر با گردو این است که غده پاراتیروئید، کلسیم و فسفر بدن را تنظیم میکند و جذب این مواد به بدن آسان خواهد شد. این غده نیز کلسیم و فسفر را در کنار هم میشناسد، به همین خاطر هم هنگامی ماده غذایی کلسیمدار مصرف میکنیم، باید فسفر را هم به همراه آن به کار ببریم تا مقدار تاثیرپذیریاش افزایش اشکار کند.
در غیر این صورت، غده پاراتیروئید فسفر مورد نیاز خود را از مغز تامین میکند. به همین علت هم حرف های میبشود که خوردن مداوم پنیر، بدون مصرف گردو علتمشکلات مغزی با کم هوشی میبشود. در ضمن گردو را بهتر است به طور تازه مصرف کنید. یعنی بلافاصله قبل از مصرف با پنیر، آنها را پوسته خارج کنید و بشکنید.
منبع: مقدار
دسته بندی مطالب
[ad_2]




