خواص مصرف سبزی ریحان در ماه مبارک رمضان_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
دکتر فاطمه تاج آبادی، عضو هیات علمی این پژوهشکده با گفتن این که ریحان دارای طبع گرم است و انواع ویتامین ها و املاح معدنی را دارد او گفت: از جمله خواص درمانی ریحان میتوان به ضد افسردگی، تحکیم کننده، محرک غدد فوق کلیه ، ضد استفراغ ،ضد نفخ ،تب بر، خلط آور ، تسکین دهنده خارش و ضد سرطان اشاره کرد.
تاج آبادی درخصوص خواص مصرف این گیاه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: تخم ریحان مسکن و برای از بین بردن دل درد سودمند است.این چنین دم کرده دانه آن برای درمان ورم کلیه کاربرد دارد و درمان کننده سرگیجه و ضد تشنج ، ضد درد ، مقوی ، تب بر ،و مدر است و معالج سردردهای میگرن و عصبی می باشد. خوردن این گیاه دستگاه هاضمه را در این ماه مبارک تحکیم می کند.
وی با اشاره به این مسئله که افرادی که در ماه رمضان روزه میگیرند، امکان پذیر سپس از افطار دچار مشکلات مختلفی شوند، افزود. خوردن یک وعده غذایی سریع سپس از گرسنگی و تشنگی طویل زمان میتواند تبدیل مشکلات سلامتی مختلفی همانند سوء هاضمه، سرگیجه و حالت تهوع بشود و ریحان با اثرات معجزه آسای خود تقریباً درمان کاملی برای این مشکلات است.
این عضو هیات علمی خاطرنشان کرد: روزه داری جهت کم شدن سختی و یا قند خون میبشود که با مصرف شربتی که از جوشاندن برگهای ریحان به دست میآید، بدن سریعاً اعتدال خود را بازیابی میکند.
وی با گفتن این که عناصر حاضر در ریحان منیزیم- کلسیم- روی –آهن- پتاسیم- سدیم- فسفر- منگنز می باشد اظهار کرد: عصاره روغنی بدست آمده از برگ های ریحان را همراه با روغن زوفا یا شعدانی معطر ترکیی کرده و برای درمان افسردگی عمومی بدن را با آن ماساژدهید. این گیاه در طب آیورودایی با نام تلسی معروف بوده است و برای بیماری های پوستی ، مارگزیدگی و لرز به شکل موضعی منفعت گیری می بشود.
دسته بندی مطالب