سلامتی

روغن حیوانی مصرف کنیم بهتر است یا روغن گیاهی؟_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۷۲۲۹۵

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ – ۰۸:۰۰

به نقل از بهداشت نیوز، امروزه به علت گسترش منفعت گیری از روغن‌های ناسالم در رژیم غذایی روزانه، انواع بیماری‌های صعب العلاج نیز در جامعە گسترش یافته است و تا زمانیکه منفعت گیری از این روغن‌ها ادامه دارد، سلامت کامل انسان نیز محقق نخواهد شد. 

از آنجایی کە روغن سالم و بارز علتافزایش سطح سلامت فرد می‌بشود و او را از ابتلا به بیماری‌های گوناگون در امان نگه می‌دارد؛ انتخاب روغن مناسب برای منفعت گیری روزانه در رژیم غذایی اهمیت تعداد بسیاری دارد و در کیفیت زندگی و سلامت افراد زیاد تاثیرگذار است.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
پرفروش‌ترین داروی امسال ایران معارفه شد+عکس_اسپایدر

حال سوال اینجاست که بین روغن‌های گیاهی و حیوانی حاضر در بازار کدام یک برای منفعت گیری خانواده‌ها مناسب‌تر و سالم‌تر است؟

پزشک متخصص تغذیە در استان کردستان بە گفتن این نوشته پرداخت و او گفت: یکی از سوالات رایج مراجعەکنندگان بە کلینیک این است کە از چە نوع روغنی در برنامە غذایی خود استفادە کنیم کە بە سلامت جسمی ما صدمەای داخل نکند؟ کە طبق معمول نظر من بە این دستە از مراجعە کنندگان مصرف روغن گیاهی مایع است.

نازیلا درویشی اظهار کرد: اگر بخواهیم بازدید کنیم کە ببینیم بین روغن محلی اعم از “حیوانی دنبە و یا پیە” و روغن گیاهی مایع کدام یک بهتر و برای سلامت ما مفیدتر است، قطعا روغن گیاهی مایع انتخاب بهتری است.

وی گفت: زیاد تر افراد جامعە بر این باور می باشند کە روغن‌های جامد محلی از روغن گیاهی مایع و روغن مایع صنعتی برای بدن مفیدتر می باشند، اما ملزوم است کە بدانید روغن محلی بە علت اینکە مملو از اسیدهای چرب اشباع است، در جدار عروق خونی و قلب و این چنین در کبد رسوب می‌کند و یکی از علل اتروسکلروزیس یا تصرب شرایین و سکتەهای قلبی و مغزی و کبد چرب است.

ادامه مطلب
کار اختصاصی امام حسن عسکری(ع) در نگه داری اسلام از دستبرد تحریف‌ها_اسپایدر

درویشی روغن جامد حیوانی را عاملی برای انواع بیماری‌های جسمی دانست و فرمود: روغن حیوانی می‌تواند التهاب را در بدن شعلەور کند و بە علت ترکیب اسیدهای چرب حاضر در روغن کە می‌تواند زمینەساز بیماری‌هایی همچون سرطان یا روماتیسم‌ها و دردهای مفصلی باشد.

وی ادامە داد: مطالعات نشان دادەاند کە مصرف زیاد و طویل زمان روغن حیوانی با افزایش ابتلا بە تخمدان پلی کیستیک و ناباروری، مقاومت بە انسولین و افزایش کلسترول و چربی خون و چاقی شکمی همراە است کە همین امر اهمیت انتخاب روغن مصرفی در سبد روزانە را افزایش می‌دهد.

این پزشک و متخصص تغذیە در ادامە سخنان خود گفت: روغن‌های گیاهی مایع بە ویژە روغن‌های دانە کلزا، کانولا، زیتون، هستە انگور، کنجد و … نسبت بە روغن جامد حیوانی زیان های زیاد کمتری از لحاظ بیماری‌زا بودن دارند و حتی روغن زیتون و کلزا تا حدی خاصیت ضدالتهابی هم دارند.

ادامه مطلب
این ماده غذایی کلسترول را افت می‌دهد و آلزایمر را دور می‌کند_اسپایدر

نازیلا درویشی خاطرنشان کرد: اما نکتە حائز اهمیت مراعات حد مشابه مصرف روغن‌ها در رژیم غذایی است کە حتی روغن‌های گیاهی همانند روغن زیتون نیز اگر بیشتر از حد نیاز استفادە بشود، علتچاقی و ابتلا بە بیماری‌های فرد دیگر خواهد شد.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا