مزیتهای جانشین کردن این نوشیدنی گرم به جای قهوه_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۷۲۱۴۱
تاریخ انتشار کردن: شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ – ۲۰:۱۰
به نقل از بهداشت نیوز الکسا ملاردو برای یافتن مزیتهای چای سبز به زمان یک ماه نوشیدن روزانه قهوه را کنار گذاشت و این چای سالم را جانشین آن کرد.
به نقل از ایت دیس نات دت، الکسا ملاردو بعد از نوشیدن روزانه دو لیوان چای سبز و کنار گذاشتن قهوه، فهمید ۳ مزیت مهم چای سبز نسبت به دیگر نوشیدنیها شد. چای سبز یک گزینه دلنشین و نزدیک در بین نوشیدنیهای گرم است. این چای ویژگیهای تسکیندهنده و اسایشبخشی عمیقی دارد و در عین حال کافئین ملزوم برای اغاز یک روز پر مشغله را نیز فراهم میکند.
الکسا ملاردو از جمله افرادی است که عاشق انواع نوشیدنیهای حاوی قهوه همانند لاته سرد و کاپوچینو است. پیش از این چالش ۳۰ روزه، چای سبز حتی در بین چایهای مورد علاقه او نیز نبوده است. الکسا ملاردو درمورد چالش ۳۰ روزه نوشیدن چای سبز او گفت: «من همیشه قهوه را به چای ترجیح میدادم و زمان خواست چای، طبق معمولً چای سیاه یا ماچا لاته را انتخاب میکردم.» این خانم خبرنگار همانند اکثر مردم عادی هیچوقت به چای سبز به گفتن منبع مهم مصرف کافئین روزانه خود نگاه نکرده می بود. بعد از نوشیدن روزانه ۲ لیوان چای سبز، یک لیوان صبح و یک لیوان سپس از ظهر، الکسا ملاردو فهمید این ۳ مزیت اساسی شد.
افت استرس
نوشیدن یک لیوان قهوه صبحگاهی قطعاً برای سرحال شدن عالی است، اما میتواند علتابراز عوارض جانبی همانند حس اضطراب، خشمگینی و بیقراری بشود. در روبه رو نوشیدن یک لیوان چای سبز نه تنها انرژی مورد نیاز برای اغاز روز را فراهم میکند بلکه اسایش قسمت نیز هست. ترکیب عطر، طعم و مقدار کافئین چای سبز این ویژگی آرامشبخشی را بوجود میآورد.
ملاردو درمورد توانایی خود او گفت: «با نوشیدن چای سبز به جای قهوه استرس کمتری توانایی میکردم، اما در طول روز انرژی بسیاری نداشتم. تفاوت مقدار انرژیام برای انجام کارهای روزانه علتشد سراغ قیاس مقدار کافئین حاضر در چای سبز و قهوه بروم.» یک لیوان چای سبز نزدیک به ۳۰ تا ۵۰ میلی گرم کافئین دارد؛ این در حالی است که یک قنجان قهوه ۸۰ تا ۱۰۰ میلی گرم کافئین دارد. بعد جای شگفتی نیست که نوشیدن قهوه علتافزایش مقدار اضطراب فرد بشود.
ملاردو برای جبران افتانرژی خود، بعد از گذشت ۱۵ روز مصرف چای سبز خود را به ۳ لیوان در روز افزایش داد: دو لیوان صبحها و یک لیوان سپس از ظهر! کافئین حاضر در چای سبز بدون شک برای افزایش انرژی در طول روز کافی است و تأثیر آن به مقدار نوشیدن این چای و کارکرد بدن بستگی دارد. چای سبز حاوی کافئین است، یک محرک طبیعی که میتواند به طور موقت شدت متابولیسم را افزایش دهد. کافئین فعالیت سیستم عصبی مرکزی را افزایش میدهد و آزادسازی انتقال دهندههای عصبی همانند دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش میدهد. این فرایند میتواند تبدیل افزایش هوشیاری و شدت متابولیسم بالاتر بشود، به این معنی که بدن کالری بیشتری بسوزاند.
بهبود بخشیدن به فعالیت مغز
نوشیدن چای سبز این چنین به الکسا پشتیبانی کرد بهتر فکر کند و تمرکز بیشتری بر کارهای روزانه خود داشته باشد. این یکی دیگر از ویژگیهای شوقانگیز مصرف روزانه چای سبز در قیاس با نوشیدن قهوهام است. بعد از نوشیدن یک فنجان قهوه، افراد طبق معمولً دچار حالتی معروف به «مه مغزی» خواهد شد و تمرکز خود را از دست خواهند داد. ترکیب کافئین و اسید آمینههای حاضر در چای سبز، اثرات مثبتی بر کارکرد شناختی مغز میگذارد، هوشیاری را افزایش میدهد و خلق و خو را بهبود میبخشد. همه این مزایا مثبت بدون حس گیجی بعد از نوشیدن قهوه می باشند.
پشتیبانی به دستگاه گوارش
افراد بسیاری در دنیای امروز دچار اختلالات گوارشی و مشکلات معده می باشند. تعداد بسیاری از غذاها و نوشیدنیهای محبوب سلامت دستگاه گوارش را به خطر میاندازند. حتی قهوه نیز میتواند تهدیدی برای سلامتی معده و روده باشد. با این حال چای سبز تأثیری آرامبخش بر دستگاه گوارش دارد، اختلالات حاضر را تسکین میبخشد و از وخیم شدن شرایط سلامتی دستگاه گوارش جلوگیری میکند. چای سبز مملو از پلی فنولها، یک سری آنتی اکسیدان زیاد قوی، است. آنتیاکسیدانها به خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن پشتیبانی میکنند، با التهاب مبارزه میکنند و علتکاهش استرس مخرب خواهد شد. این ویژگی عالی میتواند به نگه داری سلامتی پشتیبانی بزرگی کند و از پیری زودرس جلوگیری کند.
پشتیبانی به افت وزن
چای سبز میتواند به کوششهای فرد برای افت چربی پشتیبانی کند. در واقع مطالعات بسیاری بر روی تءثیرات چربی سوزی، افت و مدیریت وزن چای سبز انجام شده است. این چای حاوی کافئین و کاتچین است که به افزایش متابولیسم و افزایش چربی سوزی پشتیبانی میکنند. علاوه بر این، برخی مطالعات مشخص می کند چای سبز امکان پذیر به افت چربیهای انباشته شده شکم نیز پشتیبانی کند. کاتچینهای حاضر در چای سبز، روال تجزیه چربی در بدن را شدت میبخشد. در طی این فرایند بدن بجای جذب کالری از چربیهای حاضر برای فراهم انرژی خود منفعت گیری میکند. این تاثییر سودمند به همراه افزایش متابولیسم بدن به افت و مدیریت وزن در بلند زمان پشتیبانی بسیاری میکند.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب