سلامتی

پیشنهاد های بهداشتی و تغذیه ای طب ایرانی و مکمل در فصل پاییز  _اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۷۰۰۴۹

تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ – ۱۲:۳۴

به نقل از بهداشت نیوز،  دکتر زهرا نیک اختر با گفتن این که زمان مناسب ورزش در فصول سرد سال در اعتدال نیم روزی که دمای هوا متعادلتر است پیشنهاد میشود، او گفت:  با دقت به مزاج فصل پاییز ورزشهایی که با تعریق شدید همراه می باشند به خصوص بـرای افـراد با مزاج خشک پیشنهاد نمیشود.

وی با اشاره به این که چرب کردن بدن با روغن بنفشه و بادام بخصوص در افـــرادی کـه دچــار خشکی پوست می باشند، سپس از استحمام در فصل پاییز پیشنهاد شده است، او گفت: پاکسازی بدن از سموم و مواد زاید، که در طی روال هضم در بدن تشکیل میشود، نقش مهمی در نگه داری سلامتی فرد دارد، این چنین نگهداری مواد حیاتی و الزامی در بدن، برای سلامتی اهمیت دارد. 

ادامه مطلب
کار مهمی که پلک ها انجام خواهند داد و ما از آن بی‌خبریم!_اسپایدر
آخرین مطالب

مسئول طب سنتی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با گفتن این که پاکسازی بدن از مواد زاید که در طب ایرانی با نام استفراغ هم شناخته میشود روشهای متغیری دارد. انواع استفراغات طبیعی همانند دفع گازهای سمی از طریق ریه، دفع مدفوع، دفع ادرار، عـرق کــردن، عــادت ماهیانه و استفراغات تشکیل شده توسط پزشک همانند تشکیل اسهال، تعریق، افزایش ادرار، فصد، حجامت می باشند. 

دکتر نیک اختر با اشاره به این که پاکسازی بدن  در ابتدای فصل پاییز پیشنهاد شـده اســت، فرمود:  مصرف ملینها بـا پشتیبانی بـه دفع مدفوع و دفع مواد زائد نوعی پاکسازی محسوب میشودعلاوه براین  در طب ایرانی فرد بایستی به ازای هربار مصرف غذای کامل، یکبار اجابت مزاج راحت و با دفع کامل داشته باشد لیکن با دقت به سبک زندگی امروز از جمله نوع تغذیه، افت فعالیت بدنی و مصرف داروهـا، حداقل فرد بایستی هر روز یک بار اجابت مزاج (دفع مدفوع)کامل و راحت داشته باشد.

ادامه مطلب
باورهای غلط درمورد عفونت‌های زنان_اسپایدر

وی فرمود: برخی از خوراکیهای سودمند در افت یبوست شامل  مصرف انواع سوپها و آشهای رقیق، مصرف  انجیر که در  افراد غیر دیابتی روزانه ۳ تا ۹ عدد انجیر در مقداری گلاب خیسانده و ناشتا یا قبل از وعده های غذایی مصرف کنند، علاوه براین مصرف روغن زیتون، روغن بادام شیرین، شکر سرخ  وروغن مالی پیشنهاد می بشود. 

مسئول طب سنتی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد او گفت: پرخوری و پرنوشی، نوشیدن آب سرد و یخ، ترشیها، منفعت گیری از گوشت گاو، غذای سرخ شده و نمک سود، گوشت های مانده و دودی، گوشت حیوانات پیر، غذاهای کنسروی و فریزری، غذاهای حاوی افزودنی، بادمجان، عدس، قارچ، فست فودها، غذاهای شور، قهوه، پنیر و کشک شـور و مانده، خـانـواده کلمها، چـای پررنگ، برای افزایش سردی و خشکی در بدن، مناسب فصل پاییز نیستند.

ادامه مطلب
اهمیت مصرف مکمل ویتامین «D» در دانش آموزان_اسپایدر

وی فرمود: غذاهای مناسب فصل شامل  نان گندم خوب و مقداری کره گاوی با مربای به، بالنگ، هویج، سیب، شیره انگور یا شیره توت، کشمش، مویز، توت خشک، بادام درختی، حریره بادام، آبگوشت گوسفندی، کبک و بلدرچین، زرده تخم مرغ عسلی، آش بلغور گندم، آش ماش، بعضی اوقات حلیم، نخوداب، خوراک لوبیا گوشتها و مصرف گوشت بره، گوشت گوسفند وبزغاله مصرف شیرینیهای ساخته شده ازمغزبادام وپسته میوهها و  منفعت گیری از به، سیب، گلابی و انار شیرین پیشنهاد شده است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا