سلامتی

نمک رنگی بخوریم یا نه؟_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

به نقل از بهداشت نیوز، احمد اسماعیل زاده، با گفتن این که نمک‌های رنگی (صورتی، آبی، بنفش و سنگ نمک) سلامتی شما را به خطر می‌اندازند، افزود: نمک از معدن‌های سنگ نمک با حفر زمین توسط ماشین‌ها و سپس انفجار و خرد کردن سنگ‌های نمک به دست می‌آید. سنگ نمک زیاد تر برای یخ زدایی به کار می‌رود و این نوع نمک برای مصرف خوراکی مناسب نیست.

وی با اشاره به تبلیغات منفعت گیری از نمک‌های رنگی و سنگ نمک، فرمود: امروزه در خصوص مصرف نمک‌های رنگی و سنگ نمک، ناظر تبلیغات گسترده از سوی افراد شیاد و ناآگاه هستیم، در تبلیغات، این افراد گفتن می‌کنند که به جای مصرف نمک‌های تصفیه شده یُددار از نمک‌های رنگی و سنگ نمک منفعت گیری کنید و دلیلشان این است که این نمک‌ها طبیعی بوده و سختی خون را بالا نمی‌برند و حاوی عناصری همانند آهن و منیزیم می باشند که برای بدن سودمند است! در حالی که نمک‌های رنگی و سنگ نمک به علت این که از معادن و دریاچه‌ها و کوه‌ها استخراج خواهد شد، حاوی ناخالصی‌های متعدد و ذرات شیمیایی همچون فلزات سنگین سرطان زا می باشند که برای سلامت مصرف کننده زیان اور بوده و می‌تواند عرصه ابتلاء به سرطان را در فرد تشکیل کند.

ادامه مطلب
20 خوراکی کم کالری و لاغر کننده+ اینفوگرافی | اختصاصی_اسپایدر

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: این چنین به علت وجود گچ و شن و خاک در این نمک‌ها به علت تصفیه نشدن، اینگونه نمک‌ها می‌تواند در فرد مصرف کننده گمان تشکیل سنگ کلیه را تشکیل کند. به این علت، آگاه باشید و فریب تبلیغات این افراد ناآگاه و سودجو را نخورید و برای سلامتی خودتان از نمک تصفیه شده یُددار منفعت گیری کنید.

پویش ملی خبر رسانی تغذیه سالم با مقصد آگاهی بخشی آحاد جامعه در خصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار «انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یُد دار» برای هفته اول و شعار «از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن اغاز شده و تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ادامه دارد./ مه

ادامه مطلب
اگر افت قند خون دارید از این خواکی حتما مصرف کنید
آخرین مطالب

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا