تکنولوژی

سازمان غذا و داروی آمریکا یکی از مواد مورد منفعت گیری در نوشابه را ممنوع کرد_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

ماده‌ای که وقتی در نوشابه با طعم مرکبات منفعت گیری می‌شد تا طعم تند آن را در نوشیدنی نگه داری کند، سرانجام برای همیشه در سراسر ایالات‌متحده ممنوع شد.

در پی مطالعات سم‌شناسی تازه، روغن گیاهی اصلاح‌شده نوشابه که BVO نام دارد، زیان اور شناخته شده‌ است.

«جیمز جونز»، معاون کمیسیون غذای انسانی سازمان FDA، زمان اظهار این نظر گفت: «عمل پیشنهادی، مثالای از نحوه نظارت آژانس بر شواهد درحال ظهور است. ما تحقیقات علمی را برای بازدید ایمنی مواد انجام می‌دهیم. وقتی که علم از ادامه منفعت گیری از افزودنی‌ها در غذاها حمایتنمی‌کند، عمل های نظارتی انجام می‌دهد.»

BVO چیست؟

ماده BVO یا روغن نباتی برمینیت شده‌، از دهه ۱۹۳۰ به‌گفتن یک عامل امولسیون‌کننده‌ منفعت گیری شده‌ است تا مطمعن حاصل بشود که عوامل طعم‌دهنده مرکبات روی نوشابه‌ها شناور نمی‌شوند. ترکیب مقدار بسیاری اتم برم به یک تری‌گلیسیرید، روغن متراکمی تشکیل می‌کند که هنگامی با چربی‌های کم‌ چگال مخلوط می‌بشود، بافت یکنواختی در آب داشته‌ باشد.

ادامه مطلب
بهترین زمان برای خرید بازی‌ها و برنامه‌ها با تخفیف‌های ویژه_اسپایدر
آخرین مطالب

بااین‌حال این تنها ترفند BVO نیست. مطالعات حیوانی حاکی از آن است که این ترکیب می‌تواند به آرامی در بافت‌های چربی ما نیز تشکیل بشود.

gettyimages 477315062

اکنون BVO در تعداد بسیاری از کشورها، ازجمله هند، ژاپن و کشورهای اتحادیه اروپا ممنوع است و در ایالت کالیفرنیا نیز با قانونی که قرار است در سال ۲۰۲۷ اجرایی بشود، غیرقانونی می‌بشود.

بااین‌حال، سازمان غذا و داروی آمریکا در قانع و علمی کردن آن کند بوده است.

تحقیقات قبل روی نوشابه

در دهه ۱۹۵۰، آژانس FDA این ماده را به‌طور کلی ایمن (GRAS) تشخیص داد. یک طبقه‌بندی رسمی، اقلامی را اراعه می‌دهد که یا به‌طور مناسب آزمایش شده‌اند، یا برای مواد راه اندازی‌دهنده‌ای که قبل از سال ۱۹۵۸ منفعت گیری معمول داشتند، به‌نظر زیان اور نیستند.

ادامه مطلب
فصل داغ اینترنت، در جشنواره تابستانِت_اسپایدر

اما دهه سپس که سؤالاتی درمورد سمی بودن احتمالی آن نقل شد، نتایج تحول کرد و علتشد FDA به‌طور موقت منفعت گیری از آن را به غلظت‌های نسبتاً کوچک در نوشیدنی‌های با طعم مرکبات محدود کند.

جمع‌آوری داده‌های مربوط به خطرات مقادیر کوچک BVO در طول زمان آسان نیست و به مطالعات طویل‌زمان و بازبینی اثرات سلامتی در نمونه قابل‌توجهی از افراد وابسته است. بااین‌حال شواهد به آرامی درحال افزایش می باشند.

مطالعه‌ای در دهه ۱۹۷۰ نشان داد که برم در بافت‌های انسان جمع می‌بشود. مطالعات حیوانی نیز غلظت بالای BVO را با مشکلات قلبی و رفتاری مرتبط می‌کند.

نوشابه

باتوجه به این مطالعات حیوانی، FDA درنهایت قانع شده‌ است که شواهد کافی برای ممنوعیت منفعت گیری از این ماده وجود دارد.

یقیناً خوشبختانه اکثر شرکت‌های بزرگ نوشابه از این بازی جلوتر می باشند. پپسی و کوکاکولا در دهه قبل این ماده را از محصولات خود حذف کردند.

ادامه مطلب
وان پلاس احتمالاً سال 2024 از یک ساعت هوشمند جدید رونمایی خواهد کرد

جونز می‌گوید: «در طول سال‌ها، تعداد بسیاری از سازندگان نوشابه محصولات خود را برای جایگزینی BVO با یک ماده دیگر اصلاح کردند. امروزه تعداد مقداری از نوشیدنی‌ها در ایالات‌متحده حاوی BVO می باشند.»

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا