سلامتی

تاثییر یک ماده مغذی در پیشگیری از آلزایمر_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۸۴۸۴۴

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ – ۱۷:۲۸

به نقل از بهداشت نیوز، متخصصان می‌گویند کلید این نوشته امکان پذیر در مواد مغذی حاضر در این خوردنی متداول نهفته باشد. تخم‌مرغ حاوی «کولین» است؛ یک ماده مغذی الزامی که از یکپارچگی سلولی محافظت و به تشکیل نوعی مطلب‌رسان شیمیایی پشتیبانی می‌کند که سیگنال‌ها را بین سلول‌های عصبی منتقل می‌کند تا بر حافظه، خلق‌وخو، کنترل عضلات و دیگر عملکردهای مغز و دستگاه عصبی تاثییر بگذارد.

«تیلور والاس»، دانشیار افتخاری در دانشگاه تافتس در بوستون در اظهاراتی گفت: تخم‌مرغ یکی از معدود مواد غذایی رایجی است که به‌طور طبیعی سرشار از کولین است؛ یک ترکیب آلیِ مغذی که ما در حال تحقیق درمورد آن هستیم تا نقشش را در حمایتاز رشد شناختی نوزادان و کودکان خردسال و این چنین در نگه داری کارکرد مغز در فرایند پیری بهتر فهمیدن کنیم.

متخصصان برای شناخت بهتر این تاثییر، بیشتر از ۱۰۰۰ سالمند آمریکایی را که زوال عقل مشهودی نداشتند، تحت بازدید قرار دادند و دریافتند که خوردن بیشتر از یک عدد تخم‌مرغ در هفته، خطر ابتلا به آلزایمر را تقریبا به نصف، یعنی ۴۷ درصد، افت می‌دهد.

آن‌ها با در نظر گرفتن دیگر عوامل غذایی و عادات رفتاری، شرکت‌کنندگان را در زمان تقریبی هفت سال تحت نظر گرفتند. از بین ۱۰۲۴ سالمند، بیشتر از یک‌چهارم آن‌ها یعنی ۲۸۰ نفر به آلزایمر مبتلا شدند.

آلزایمر که شایع‌ترین علت زوال عقل است، بر حافظه، تفکر و حرکت تاثییر می‌گذارد و درمانی برای آن وجود ندارد. در ایالات متحده، برآورد می‌بشود که نزدیک به هفت میلیون نفر با این بیماری زندگی می‌کنند. بر پایه گزارش انجمن آلزایمر، انتظار می‌رود این تعداد تا سال ۲۰۵۰ به نزدیک ۱۳ میلیون نفر افزایش یابد.

به نقل از ایندیپندنت، متخصصان می‌گویند مطالعه آن‌ها نشان داد که کولین، عامل مهم رابطه بین مصرف تخم‌مرغ و افت خطر این بیماری می بود و ۳۹ درصد از این ربط را گفت. خوردن یک تخم‌مرغ بزرگ، یک‌چهارم مقدار روزانه پیشنهاد‌شده کولین را تامین می‌کند.

«کریستوفر یو. میسلینگ»، رئیس و مدیرعامل شرکت اناوکس لایف ساینسز، اخیرا به نشریه «مدیکال نیوز تودی» حرف های است: زرده تخم‌مرغ اسیدهای چرب امگا ۳ هم دارد که خواص شناخته‌شده محافظت عصبی دارند.

متخصصان خاطرنشان کردند اگرچه داده‌های آن‌ها نشان‌دهنده ربط با افت خطر آلزایمر است اما یافته‌هایشان، رابطه علت و معلولی را اثبات نمی‌کند.

این پژوهش که بخشی از بودجه آن را «مرکز تغذیه تخم‌مرغ» وابسته به هیئت تخم‌مرغ آمریکا تامین کرد، بر پایه مطالعات قبل انجام شد که نشان داده بودند حتی خوردن تنها یک عدد تخم‌مرغ در هفته با کندتر شدن آهنگ زوال حافظه ربط دارد.

تخم‌مرغ‌ها که منبعی از پروتئین‌ می باشند، چربی اشباع‌شده مقداری دارند و سرشار از ویتامین دی، ویتامین بی۲، سلنیوم و ید شناخته شده‌اند. مقدار زیاد چربی اشباع‌شده در رژیم غذایی امکان پذیر به بیماری قلبی و دیگر مشکلات سلامتی منجر بشود.

مقاله والاس در «مجله تغذیه» انتشار شد.

او او گفت: این مطالعه به مجموعه فزاینده‌ای از شواهد که نشان خواهند داد انتخاب‌های غذایی می‌توانند در افت خطر ابتلا به زوال عقل ناشی از آلزایمر و حمایتاز سلامت شناختی در سراسر طول عمر تاثییر چشمگیری داشته باشند، می‌افزاید.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا