سلامتی

با معده خود مهربان باشید_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۸۵۳۰۳

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۳:۵۰

به نقل از بهداشت‌نیوز، مشکلات گوارشی همانند نفخ، ترش‌کردن، یبوست یا ضعف هضم از رایج‌ترین شکایات امروزی می باشند. طب سنتی ایرانی معتقد است که کارکرد صحیح معده نقش بنیادینی در سلامت دیگر اندام‌ها دارد، به‌اختصاصی کبد، قلب و مغز. به همین علت، تغذیه مناسب و مراعات اصول تغذیه‌ای برای معده اهمیت بالایی دارد.

 ۱. خوراکی‌های سودمند برای تحکیم معده

زنجبیل تازه: تحکیم‌کننده حرارت معده، از بین بردن نفخ و بهبود هضم

هل و دارچین: پشتیبانی به گرم شدن معده، افت ترش کردن و از بین بردن سنگینی

عسل طبیعی: ضد میکروب و مقوی معده، مخصوصاً صبح ناشتا با آب گرم

شربت عسل و عرق نعناع: مناسب سپس از قولهای سنگین برای افت نفخ

آب سیب پخته یا کمپوت سیب: ملایم، زودهضم و پشتیبانی به ترمیم بافت معده

 ۲. عادت‌های غذایی سودمند برای گوارش بهتر

با اسایش و تمرکز غذا بخورید، بدون تلویزیون، موبایل یا سخن بگویید زیاد

غذا را خوب بجوید؛ هضم از دهان اغاز می‌بشود

بین غذا آب سرد یا نوشیدنی نخورید

در حالت خوابیده یا درازکش غذا نخورید

سپس از غذا در حد نیم‌ساعت پیاده‌روی سبک داشته باشید

۳. خوراکی‌هایی که باید محدود شوند

ماست، دوغ، خیار و ترشی در افراد با معده‌ سرد علتضعف هضم می‌بشود

غذاهای مانده، سرخ‌کرده یا صنعتی جهت تشکیل خلط‌های فاسد و اختلال در گوارش می‌بشود

مصرف زیاد نوشیدنی‌های سرد، یخ و بستنی علتسرد شدن معده و ضعف گوارش است

۴. دمنوش‌های تحکیم‌کننده معده

دمنوش رازیانه: تحکیم گوارش و از بین بردن نفخ

چای نعناع با عسل: ملایم، آرام‌قسمت و ضداسید

گل محمدی با هل: لطیف‌کننده معده و مناسب برای سپس از غذاهای سنگین

جمع‌بندی

طب سنتی ایرانی معده را شاه‌کلید سلامت بدن می‌داند. تحکیم معده با تغذیه صحیح، پرهیز از عادات نادرست غذایی و مصرف خوراکی‌های سازگار با مزاج، می‌تواند نه‌تنها گوارش، بلکه حالت عمومی بدن را نیز بهبود بخشد. با تغییرات ساده در سفره روزانه، می‌توان از تعداد بسیاری از بیماری‌های گوارشی پیشگیری کرد.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا