سلامتی

اگر چربی شکمی دارید این میوه تابستانی را بخورید_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

کد خبر: ۲۶۸۳۶۲

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ – ۲۲:۱۸

به نقل از بهداشت نیوز بر پایه یک مطالعه‌ تازه، گلابی به علت دارا بودن مقدار بالایی از نوعی آنتی‌اکسیدان خاص موسوم به «کوئرستین» برای افت سطح کلسترول بد زیاد سودمند است.

تا به حال مطالعات بسیاری در رابطه نقش فیبرهای گلابی به گفتن کاهنده کلسترول خون وجود داشته است اما مطالعه جدیدی که در مجله «غذا، علم و تغذیه» انتشار شده است گفتن می‌کند که گلابی حاوی ۲ میلی‌گرم آنتی‌اکسیدان «کوئرستین» است و وجود مقدار بالای این آنتی‌اکسیدان می‌تواند به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد را افت دهد.

کلسترول یک لیپید الزامی برای بدن است و باید نوع خوب آن را از نوع بدش تشخیص دهیم. این لیپید آزادانه در خون گردش می‌کند و دو پروتئین مسئول انتقال آن در بدن می باشند: یکی لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) که به آن کلسترول خوب حرف های می‌بشود و فرد دیگر لیپوپروتئین‌های با چگالی کم (LDL) که معروف به کلسترول بد می باشند.

تجمع بالای آنتی‌اکسیدان سودمند کوئرستین به اختصاصی روی پوست گلابی اثربخشی آن را زیاد تر می‌کند و بهتر است گلابی با پوست مصرف شودلیپوپروتئین با چگالی بالا یا همان کلسترول خوب از راه اندازی پلاک روی دیواره رگ‌ها جلوگیری می‌کند و کلسترول اضافی انباشته شده در اندام‌ها را به کبد می رساند تا بتوان آن را از بین برد. اما لیپوپروتئین با چگالی کم، کلسترول اضافی را در اندام‌های گوناگون توزیع می‌کند و علترسوب لیپید روی دیواره‌های رگ‌ها و در نتیجه ظاهر شدن پلاک یا همان رسوبات چربی می‌بشود.

به حرف های متخصصان، کوئرستین می‌تواند کلسترول بد را بدون افت کلسترول خوب افت دهد. مزیت دیگر این آنتی‌آکسیدان افت دادن «پروتئین‌های واکنشی سی» است که در التهابات گوناگون و بیماری‌های قلبی دخیل می باشند.

چه نوع گلابی بخوریم؟

به نقل از یورونیوز، گلابی‌ها به دودسته تابستانه و زمستانه تقسیم خواهد شد. نوع تابستانه آن از ماه ژوئیه تا آوریل در دسترس است و آن‌هایی که در پاییز وزمستان به بازار می‌آیند در فصل سپتامبر برداشت خواهد شد و زیاد تر پوست سخت‌تر و ضخیم‌تری نسبت به تابستان دارند.

بیشتر از ۵۰۰۰ گونه از گلابی در سراسر جهان وجود دارد.

کوئرستین می‌تواند کلسترول بد را بدون افت کلسترول خوب افت دهدنکته مهم در مصرف گلابی‌ها آن است که متخصصان، مصرف گلابی‌های قرمزتر را در افت سطح کلسترول بد زیاد تر پیشنهاد می‌کنند.

تجمع بالای آنتی‌اکسیدان سودمند کوئرستین به اختصاصی روی پوست گلابی اثربخشی آن را زیاد تر می‌کند و بهتر است گلابی با پوست مصرف بشود.

به این علت اگر چربی شکمی دارید، با خوردن روزانه یک گلابی می‌توانید سطح کلسترول بد خون خود را افت دهید.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا