قیمت چلوکباب ۴۹ سال قبل+ تصاویر_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۶۶۳۶۴
تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ – ۰۹:۱۸
به نقل از بهداشت نیوز، افزایش قیمت مواد اولیه یکی از معضلات این روزهای فعالان حوزه صنعت غذا و رستوران داران است؛ موضوعی که اثرات آن بر قیمت همه شده محصول هم غیرقابل تکذیب است و همین امر علتشده تا تعداد بسیاری از مردم عطای صرف غذا در بیرون از خانه را به لقایش ببخشند. گواه این نوشته هم منوی رستوران ها یا فست فودهایی است که در سراسر شهر مشغول فعالیت می باشند.
این روزها صرف یک وعده چلوکباب در رستورانی معمولی در مرکز شهر برای هر نفر هزینه ای تقریبی ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان دارد که برای یک خانواده چهار نفره با درآمد متوسط نزدیک به یک میلیون تومان خرج بر می دارد که با دقت به هزینه های گزاف زندگی در این روزها، مبلغ مقداری محسوب نمی بشود. قیمت غذا اما معضل امروز و دیروز سرزمین نیست و سابقه ای دیرینه دارد که یک نمونه بارز آن را می توان در ۴۹ سال پیش جست و جو کرد که قیمت چلوکباب به صفحه یک روزنامه اطلاعات راه اشکار کرد.
این روزنامه در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۵۴ در مطلبی با گفتن «نرخ چلوکباب افت مییابد؛ ورودیه حذف میبشود» نوشت: «بازدید نهائی برای تعیین نرخ چلو کباب امروز خاتمه یافت و به گمان زیاد ظرف سه روز آینده نرخ چلو کباب تصویب و اظهار خواهد شد. بر پایه بازدید هایی که تا امروز صورت گرفت، به گمان قوی نرخ چلو کباب ۱۰ تا ۱۲ تومان تعیین خواهد شد. هم اکنون کارشناسان مشغول بازدید بهای چلوکباب برای چند چلو کبابی لوکس می باشند. در رابطه چلوکبابی لوکس عده ای نظر دارند که نرخ را آزاد نگهدارند. اما عده دیگر اعتقاد دارند که این کار علتبالا رفتن نرخ چلوکباب و تاثییر آن روی چلوکبابیهای گوناگون می بشود، به همین جهت پیش بینی می بشود که برای چلوکبابی لوکس هم نرخ تعیین و اظهار بشود.»
اطلاعات در ادامه آورده است: «در رابطه نرخ غذا در کافه رستورانها نیز بازدید در مرحله نهائی است حرف های میشود که نرخ ها تا نصف تقلیل می یابد و ورودیه آنها نیز حذف می بشود.»
منبع: اقتصاد نیوز
دسته بندی مطالب