کدام خوردنیها به جز مرکبات ویتامین ث بسیاری دارند؟_اسپایدر

نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۷۵۲۱۰
تاریخ انتشار کردن: شنبه ۰۱ دی ۱۴۰۳ – ۰۴:۵۳
به نقل از بهداشت نیوز، بی تردید تغذیه نقش مهمی در نگه داری و تحکیم سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که ماموریت مهم آن مقابله با عفونتها است. حتما زیاد به گوشتان خورده است که اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، گمان بیمار شدنتان افت مییابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه میکند و سریع تر بهبود مییابید.
همانطور که میدانید یکی از راههای موثر برای تحکیم سیستم ایمنی بدن، مصرف مقدار کافی ویتامین ث در برنامه غذایی روزانه است و این ویتامین میتواند به افت زمان زمان سرماخوردگی پشتیبانی کند.
برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع تامین ویتامین ث نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز به شمار نمیروال. تعداد بسیاری از خوراکیهای دیگر سرشار از این ماده مغذی می باشند و میتوانند به سلامت بدن پشتیبانی کنند.
به نقل از یورونیوز، پرتقال با ۵۳.۲ میلیگرم و گریپفروت با ۳۱.۲ میلیگرم ویتامین ث در هر ۱۰۰ گرم، از منبع های شناختهشده این ویتامین به شمار میروال. اما دلنشین است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمهای میتوانید نیاز روزانه ۴۰ میلیگرمی ویتامین ث بدن خود را فراهم کنید.
علاوه بر فلفل دلمهای زرد، خوراکیهایی همانند توتفرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیبزمینی نیز از منبع های خوب ویتامین ث محسوب خواهد شد.
ویتامین ث همراه با ویتامین د، روی (زینک) و پتاسیم، نقش قابلتوجهی در تحکیم سیستم ایمنی بدن دارد. با این حال از آنجا که بدن قادر به ذخیره ویتامین ث نیست، ملزوم است روزانه آن را مصرف کنید.
دسته بندی مطالب