تکنولوژی

بامبو به اندازه شیر گاو دارای مقادیر بالای پروتئین و مواد مغذی است_اسپایدر


نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر

شاخه‌های بامبو دارای مزایا تعداد بسیاری برای سلامتی می باشند؛ این گیاه سرشار از پروتئین، اسیدهای آمینه، آهن، فیبر و ویتامین است. اکنون مطالعه تازه مشخص می کند که بامبو حاوی مقادیر بالای پروتئین شبیه شیر گاو است، به عبارتی می‌توان این گیاه را جایگزینی برای لبنیات در نظر گرفت. این چنین درحالی که سالانه ۳۵ میلیون تُن بامبو در چین کشت می‌بشود، کشاورزان تنها یک سوم از این مقدار را برداشت می‌کنند.

بر پایه مقاله محققان که تا این مدت همتاداوری نشده است، شاخه‌های بامبو مزایا بسیاری برای سلامتی دارند؛ این شاخه‌ها شبیه شیر گاو دارای پروتئین بالایی می باشند. به حرف های تیمی از دانشمندان چینی، بامبو یکی از قدیمی‌ترین گیاهان در جهان است که رشد زیاد سریعی نیز دارد. بامبو این چنین می‌تواند یک منبع غذایی پایدار و مغذی برای جمعیت روبه‌رشد جهان باشد.

ادامه مطلب
درختان با گرم‌شدن آب‌و‌هوا برای تنفس تلاش می‌کنند

تقریباً ۶۸ درصد جمعیت کره زمین به لاکتوز حساسیت دارند و از سویی صنایع لبنی نیز یکی از بزرگ‌ترین عوامل انتشار کردن گازهای گلخانه ای به شمار می‌آیند؛ ازهمین رو، بامبو می‌تواند به گفتن یک راه‌حل در نظر گرفته بشود.

بامبو به‌گفتن ماده غذایی با مقادیر بالای پروتئین

a348c9dc a7ac 4b73 b02e 0bf6f9f58ed7 8f826d97

در این پژوهش حرف های می‌بشود که شاخه‌های بامبو هفت آمینو اسید الزامی مورد نیاز انسان را فراهم می‌کند. درواقع، مقدار اسید آمینه بامبو زیاد تر از دیگر سبزیجات همانند هویج، کرفس و کلم است؛ این چنین این گیاه آهن بیشتری نسبت به اسفناج و کدو تنبل دارد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
نسخه بتا سیستم‌عامل‌های تازه اپل برای گسترش‌دهندگان اراعه شد_اسپایدر

این چنین شاخه‌های بامبو نیز منبع عالی برای دریافت کربوهیدرات و فیبرهای غذایی با چربی کم محسوب خواهد شد و سرشار از ویتامین‌های گوناگون نیز می باشند. به حرف های محققان، مطالعات نشان داده‌اند که شاخه‌های بامبو می‌توانند در پیشگیری از چاقی، دیابت و سرطان مؤثر باشند و مزایا آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی دارند.

درحالی که تعداد بسیاری از افراد در سراسر جهان امکان پذیر گمان کنند که بامبو فقطً غذای پانداها است، این گیاه درواقع از قدیم تا بحال در آسیا به گفتن یک ماده آشپزی و دارویی منفعت گیری شده است.

پژوهش تازه می‌گوید که سالانه نزدیک به ۲۵ تا ۳۵ میلیون تن بامبو در چین کشت می‌بشود، اما تنها یک سوم آن برای مصرف برداشت می‌بشود. به علت اراعه بیش‌ازحد و قیمت‌های پایین، کشاورزان انگیزه مقداری برای برداشت شاخه‌ها دارند و می‌گذارند مازاد این گیاه روی کوه بپوسد.

ادامه مطلب
مصرف کمتر قند، لزوماً بهتر نیست_اسپایدر

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا