تغذیه و مراقبت کودکان مبتلا به آلرژی تابستانی_اسپایدر

 [ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۵۴۱۷
تاریخ انتشار کردن: جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۳:۳۵
به نقل از بهداشتنیوز، فصل تابستان به علت گرما، گرده گیاهان و عوامل محیطی، علتتشدید آلرژی در تعداد بسیاری از کودکان میبشود. مطابق طب سنتی، این حالت به علت تسلط حرارت و رطوبت ناسالم در بدن و ضعف طحال و کبد تشکیل میبشود که جهت التهاب و حساسیت میگردد.
علائم رایج آلرژی تابستانی در کودکان:
عطسههای مکرر و آبریزش بینی
خارش و قرمزی پوست و جوشهای کوچک
التهاب و خارش چشمها
سرفههای خشک و ناراحتی تنفسی
بیقراری و خواب ناآرام
خوراکیهای سودمند برای افت آلرژی و تحکیم سیستم ایمنی:
دمنوش بابونه و گل گاوزبان ( به طور رقیق و با مشورت پزشک)
مصرف هندوانه، خیار و کاهو (با اعتدال و تازه)
منفعت گیری از عسل طبیعی به مقدار کم (به شرط نداشتن آلرژی به عسل)
میوههایی همانند انار، سیب و زرشک که خنککننده و ضدالتهاب می باشند
خوردن مغزهایی همانند بادام شیرین (خیسخورده) برای تحکیم مغز و اعصاب
غذاهای سبک و کمچرب همانند سوپ سبزیجات تازه و آش جو
منفعت گیری از زعفران و هل در پخت غذا برای تحکیم مزاج و افت التهاب
خوراکیها و عادات غذایی که باید در آلرژی تابستانی پرهیز شوند:
خوردن غذاهای پرادویه و تند
مصرف زیاد لبنیات سرد و تر (ماست و دوغ سرد)
پرخوری و دیر هضم شدن غذاها
غذاهای سرخشده و فستفودها
نوشیدنیهای یخزده و نوشابههای گازدار
مصرف شیرینیهای مصنوعی و مواد نگهدارنده
پیشنهادهای طب سنتی برای مراقبت کلی:
پرهیز از قرار گرفتن طویل زمان در معرض گرده گیاهان و آلودگی هوا
منفعت گیری از لباسهای نخی و سبک، تمیز و خشک
حمام با آب ولرم و عدم منفعت گیری از صابونهای قوی
خواب کافی و منظم برای تحکیم سیستم ایمنی
مصرف مایعات به طور معتدل و در دمای متعادل
جمعبندی:
آلرژی تابستانی کودکان نیازمند مراقبت اختصاصی در تغذیه و سبک زندگی است. طب سنتی با منفعتگیری از خواص خوراکیهای طبیعی و اصلاح مزاج، پشتیبانی میکند تا حساسیتها افت یافته و کودک با سلامت و نشاط این فصل گرم را پشت سر بگذارد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]




