اگر استرس دارید این نوشیدنی معروف را برای خود سرو کنید

به نقل از بهداشت نیوز،دادههای بیوبانک بریتانیا مشخص می کند افرادی که روزانه حداقل دو فنجان چای سیاه مصرف میکنند، کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. محققان میگویند نرخ مرگومیر در این دسته از افراد در قیاس با افرادی که چای نمینوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر است.
پژوهشگران در مطالعهای که نتایج آن در مجله Annals of Internal Medicine انتشار شده، میگویند تاثییر نوشیدن چای صرفنظر از دما یا افزودن شیر و شکر به آن یکسان است. این چنین حرف های شده تاثییر این نوشیدنی ارتباطی با حالت ژنتیکی افراد که در هضم کافئین موثر است، ارتباطی ندارد.
محققان موسسه ملی سلامت بریتانیا در این تحقیق اطلاعات نزدیک به ۵۰۰ هزار فرد میانسال را در بیوبانک بازدید کردند. از این بین ۸۹ درصد چای سیاه و ۷ درصد چای سبز مینوشیدند. این مطالعه نشان داد که مصرف چای میتواند نرخ مرگومیر را به خصوص بر تاثییر بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای نارسایی قلبی و سکته افت دهد.
مصرف چای استرس و التهاب را افت میدهد
اگرچه نمیتوان به راحتی او گفت که چرا نوشیدن چای ریسک مرگومیر را پایین میآورد، اما این یافته آنقدرها غافلگیرکننده نیست. چای از نظر ترکیبات زیستفعال زیاد غنی است و استرس و التهاب را افت میدهد.
با این همه، «فرناندو رودریگز آرتالخو»، استاد پزشکی پیشگیرانه و سلامت عمومی از دانشگاه جدا گانه مادرید میگوید این تحقیق پیشرفت قابل توجهی را در این حوزه حاصل کرده است. زیاد تر تحقیقات درمورد چای در شرق آسیا انجام شده می بود که اکثر کشورهای آن چای سبز مینوشند.
آرتالخو میگوید: «این مقاله مشخص می کند که مصرف منظم چای سیاه (رایجترین نوع چای در اروپا) با افت ملایم نرخ مرگ و میر کلی و به خصوص نرخ تلفات بر تاثییر بیماریهای قلبی عروقی در بین میانسالان و بهطور عمده سفیدپوستان همراه است.»
پیشتر محققان چینی دریافته بودند افرادی که روزانه دو تا سه فنجان قهوه یا سه تا پنج فنجان چای مینوشند، با کمترین نرخ سکته یا زوال عقل روبرو می باشند.