اگر این مشکلات را دارید امگا ۶ بدن تان زیاد تر از امگا۳ است_اسپایدر

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط تیم اسپایدر
کد خبر: ۲۸۶۲۷۰
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ – ۱۹:۰۸
به نقل از بهداشت نیوز، محمدرضا وفا، در برنامه «فراسو» رادیو سلامت با گفتن این که شایعترین افتاسید چرب در دنیا، افتامگا ۳ است، افزود: امگا ۳ و امگا ۶ هر دو از اسیدهای چرب الزامی می باشند که بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست و باید از طریق تغذیه فراهم شوند.
او همین طور گفت: اما متأسفانه اکنون، مصرف امگا ۶ در رژیم غذایی مردم زیاد زیاد تر از حد نیاز است و این مصرف بیشازحد، خود میتواند آغازگر بیماریهای التهابی باشد.»
وفا با اصرار بر این که عدم اعتدال بین امگا ۳ و امگا ۶، بدن را به سمت التهاب سوق میدهد، فرمود: این نوشته بههیچوجه شگفت نیست، چرا که الگوی غذایی مردم جهان در چند دهه تازه تحول کرده و زیاد تر به سمت مصرف امگا ۶ رفتهاند. در حالی که امگا ۳، که نقش ضدالتهابی دارد، بهشدت در رژیم غذایی ما کم شده است.
وی با اشاره به منبع های غذایی امگا ۳ او گفت: ما منبع های امگا ۳ را نمیشناسیم و نمیخوریم. ماهیهای چرب، بذر کتان، روغن فلفل، و برخی مکملها از جمله منبع های مهم امگا ۳ می باشند که در رژیم غذایی روزانه کمتر دیده خواهد شد. این افتزیاد جدی است و باید برای آن چارهای اندیشید.
وفا با گفتن این که مصرف حداقل یک عدد مکمل امگا ۳ در روز برای همه افراد پیشنهاد میبشود، او گفت: اما اگر فردی دچار بیماریهای خودایمنی، آلرژی یا مشکلات مفصلی باشد، مصرف بیشتر از یک عدد نیز سودمند خواهد می بود.
او همین طور گفت: یقیناً مصرف بیشتر از دو یا سه عدد امکان پذیر علتبوی ناخوشایند ماهی در معده بشود که برای برخی افراد آزاردهنده است.
این متخصص تغذیه در آخر اظهار کرد: برخی افراد به نادرست مکملهای امگا ۶ مصرف میکنند، در حالی که بدن ما در عرصه امگا ۶ هیچ کمبودی ندارد. مشکل مهم، افتامگا ۳ است. به این علت باید آگاهانه به سمت مصرف منبع های امگا ۳ رفت و از مصرف بیرویه امگا ۶ پرهیز کرد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]




